Black Mirror seizoen 6 officieel in ontwikkeling bij Netflix

Black Mirror seizoen 6 is officieel in ontwikkeling bij Netflix, waarbij verwacht wordt dat de nieuwe afleveringen meer filmisch zullen zijn dan de vorige afleveringen.

Volgens een nieuw rapport is Black Mirror seizoen 6 officieel in ontwikkeling bij Netflix. Black Mirror werd voor het eerst uitgebracht in 2011 en werd al snel een hit op Netflix, bestaande uit een reeks Twilight-Zone-achtige standalone-afleveringen, die elk een ander aspect van techno-paranoia in de moderne wereld onderzoeken.

De populaire serie is sindsdien uitgezonden vier extra seizoenen met variërende lengte van de afleveringen en zag zelfs een interactieve speelfilm, Black-Mirror: Bandersnatch, uitgebracht in 2018.

Black Mirror Seizoen 6

Nu het vijfde seizoen in 2019 op Netflix is uitgebracht, vroegen veel fans zich af of de serie zou terugkeren voor een volgend uitstapje. In tegenstelling tot eerdere seizoenen, Black-Mirror seizoen vijf bevatte slechts drie afleveringen, “Striking Vipers,” “Smithereens,” en “Rick, Jack, en Ashley Too.” 

De serie bevatte optredens van enkele bekende acteurs, waaronder Hayley Atwell, Daniel Kaluuya, Jon Hamm, Miley Cyrus, Jesse Plemons, en Jodie Whitaker. 

In “Striking Vipers” van seizoen 5 verscheen MCU-acteur Anthony Mackie, die Falcon speelt, tegenover Yahya Abdul-Mateen II, die kortgeleden Morpheus speelde in The Matrix Resurrections.

Volgens een nieuw rapport van Variety, is Black-Mirror seizoen 6 momenteel in de maak bij Netflix

Hoewel details over de individuele episode verhalen onbekend blijven, wordt verwacht dat het komende seizoen nog meer filmisch zal zijn dan de vorige afleveringen, met elke aflevering die in wezen wordt behandeld als zijn eigen individuele film. 

Hoewel seizoen 6 er zeker aan zit te komen, is er nog niets bekend over een mogelijke releasedatum.

Elk seizoen van Black Mirror heeft meer productiewaarden dan het vorige en het is waarschijnlijk dat seizoen 6 de serie in dat opzicht nog verder zal verbeteren. 

Het is niet bekend wie de hoofdrol zullen spelen in het zesde seizoen van Black Mirror (of hoeveel afleveringen het zal bevatten), maar als we mogen afgaan op eerdere afleveringen, zullen fans waarschijnlijk worden getrakteerd op optredens van een handvol goed aangeschreven en beroemde acteurs. 

Hoewel bedenker Charlie Brooker aan het begin van de pandemie twijfels uitte over de toekomst van de show vanwege de cynische benadering van technologie en de vaak sombere eindes, heeft de tijd Brooker blijkbaar in staat gesteld om van gedachten te veranderen, zodat Black Mirror weer een plaats heeft in het streaminglandschap van vandaag.

Het valt nog te bezien wat de toekomst voor Black Mirror in petto heeft en of het komende zesde seizoen het laatste zal zijn, maar de serie is sinds het begin, meer dan tien jaar geleden, populair gebleken bij publiek en critici. 

Terwijl technologie steeds meer verweven raakt in het dagelijks leven van de mens en zich blijft ontwikkelen op nieuwe en onverwachte manieren, blijft Black Mirror de mogelijke donkere kanten van deze nieuwe manier van leven verkennen. 

Met een uitgangspunt dat alleen maar relevanter wordt met elke dag die voorbijgaat en met elke nieuwe technologische innovatie, is het mogelijk dat Black Mirror seizoen 6 niet zijn laatste zal zijn.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)