Disney, Pixar stellen zomer 2023 in voor Elemental

De animatiefilm is geïnspireerd op de jeugd van regisseur Peter Sohn in New York en de basiselementen - vuur, water, land en lucht.

Walt Disney en Pixar Animation Studios hebben een zomer 2023 release datum vastgesteld voor Elemental. De animatiefilm gebaseerd op de jeugd van regisseur Peter Sohn in New York zal op 16 juni 2023 in de bioscoop te zien zijn. Geproduceerd door Denise Ream (The Good Dinosaur, Cars 2), reist Elemental aan de zijde van een onwaarschijnlijk paar, Ember en Wade, in een stad waar vuur, water, land en lucht bewoners samenleven.

Disney Elemental

De vurige jonge vrouw en de go-with-the-flow man staan op het punt iets elementairs te ontdekken: hoeveel ze eigenlijk gemeen hebben. Disney en Pixar hebben ook concept art (hierboven) vrijgegeven voor de originele film van Sohn.

“Mijn ouders emigreerden uit Korea in de vroege jaren 1970 en bouwden een bruisende kruidenierszaak in de Bronx. 

Wij waren een van de vele families die zich met hoop en dromen aan een nieuw land waagden – we mengden ons allemaal in één grote slakom van culturen, talen en prachtige kleine buurten. 

Dat is wat me naar Elemental heeft geleid,” zei de geboren New Yorker in een verklaring.

Sohn besprak ook het gebruik van de basiselementen – vuur, water, land en lucht – om zijn speelfilm te animeren. “Sommige elementen vermengen zich met elkaar, en andere niet. Wat als deze elementen zouden leven?” zei hij.

Sohn regisseerde The Good Dinosaur in 2015 voor Pixar en de Partly Cloudy short.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

14 thoughts on “Disney, Pixar stellen zomer 2023 in voor Elemental

De animatiefilm is geïnspireerd op de jeugd van regisseur Peter Sohn in New York en de basiselementen - vuur, water, land en lucht.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)