Bridgerton seizoen 3 focust op het liefdesverhaal van Penelope en Colin

Bridgerton seizoen 3: Aan het einde van het panel werd ster Nicola Coughlan gevraagd wat Lady Whistledown de kijkers kan vertellen te verwachten in seizoen 3. De actrice, die Penelope Featherington speelt wiens alter ego Lady Whistledown is, onthulde dat de volgende aflevering helemaal in het teken zal staan van Polin. 

Het zal haar personage Penelope Featherington en Colin Bridgerton (gespeeld door Luke Newton) volgen als hun vriendschap mogelijk uitgroeit tot iets meer, allemaal terwijl ze balanceert met haar dubbelleven als Lady Whistledown.

Bridgerton seizoen 3

Het liefdesverhaal van het duo is het onderwerp van het vierde boek in Julia Quinn’s Bridgerton-serie. De eerste twee seizoenen van de Netflix tv-serie volgden de eerste twee romans in hun oorspronkelijke volgorde, met de focus op Daphne Bridgerton en Anthony Bridgerton, respectievelijk.

Net als Lady Whistledown heb ik al geruime tijd een geheim bewaard en ik kan jullie allemaal bevestigen dat seizoen 3 het liefdesverhaal van Colin en Penelope is, zei Coughlan. Ik heb dat geheim gehouden sinds twee weken in seizoen 2. Dit is de eerste keer dat ik het hier zeg.

Het panel bestond ook uit Bridgerton castleden Simone Ashley, Charithra Chandran. 

Serie maker executive producer en seizoen 1&2 showrunner Chris Van Dusen. 

Kostuumontwerper Sophie Canale en componist Kris Bowers. 

De bijeenkomst werd geleid door actrice en presentatrice Yvette Nicole Brown.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)