Medicine Cabinet Debuutsingle The Signs

Medicine Cabinet, het vijftal uit de Schotse hoofdstad Glasgow, brengt nu met “The Signs” ook eindelijk een eerste nummer uit. Dat de twee vrouwen en drie mannen al op de radar van heel wat magazines stonden, hebben ze te danken aan hun livereputatie. We hopen dan ook dat ze die binnen afzienbare tijd ook eens binnen onze landsgrenzen komen waarmaken, want dit debuut smaakt naar meer!

Medicine Cabinet The Signs

“The Signs” haalt de kaap van drie minuten niet en op die korte periode vervelen we ons geen seconde.

Al vanaf de eerste noten glinstert het nummer in goudgele zonnestraaltjes dankzij de zomerse gitaarklanken, begeleid door de zachte stem van de frontvrouw.

Geleidelijk aan komt er wat meer tempo in de single, wat ook het onderwerp wat extra kracht bijzet.

Zo gaat de track over vallen en opstaan, met de nadruk op dat laatste. Blijven proberen, ook al snap je er niets van. En zelfs al lukt het helemaal niet, ooit zal alles zo opgewekt zijn als dit nummer.

Medicine Cabinet lijkt nu in elk geval de vruchten te plukken van dat vallen en opstaan, want deze “The Signs” verdwijnt zonder twijfel in onze afspeellijst.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)