Virgin River komt terug op Netflix, met eerste beelden en een grote vraag voor Mel

Het is bijna tijd voor seizoen 4 van Netflix hit Virgin River, als de saga van Mel verder gaat met haar op de rand van het moederschap. De opdoemende vraag is: wie is de vader? Fans van de serie kunnen daar vanaf woensdag 20 juli achter komen op de streamer, als de 12 afleveringen van Seizoen 4 uitrollen. Het aantal afleveringen is een uitbreiding van eerdere nummers, en Seizoen 5 is al greenlighted om de productie te starten.

Virgin River

Voor de niet-ingewijden, Virgin River is gebaseerd op de Robyn Carr-reeks van romans. 

De focus is Mel (Alexandra Breckenridge), een jonge vroedvrouw en nurse practitioner die verhuist naar een klein stadje in Noord-Californië.

In seizoen 4 van Virgin River, komt Mel voor een dilemma te staan. Ondanks dat ze niet weet of haar baby van haar overleden man, Mark, of van Jack is, heeft ze een gevoel van optimisme. 

Jarenlang heeft ze ernaar verlangd moeder te worden, en haar droom is een stap dichter bij de werkelijkheid. 

Hoewel Jack haar steunt en enthousiast is, blijft de vraag naar het vaderschap aan hem knagen.

De zaken worden nog ingewikkelder door de komst van een knappe nieuwe arts, die in de markt is om zelf een gezin te stichten. 

Hope is nog steeds herstellende van haar auto-ongeluk, en de aanhoudende psychologische gevolgen van haar hersenletsel zullen ingrijpende gevolgen hebben voor zowel haar als Doc.

Brie, die de onschuld wil bewijzen van de man van wie ze houdt, komt onverwacht in een nauwere relatie met Mike en een stap dichter bij Calvins gewelddadige criminele web. 

Zelfs als Preacher een nieuwe romantische band smeedt, kan hij niet anders dan blijven hopen op een hereniging met Christopher en Paige.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)