House Party First Look: Zie Jacob Latimore in HBO Max Heropleving

Warner Bros. heeft de eerste beelden vrijgegeven van de langverwachte House Party revival, die deze zomer op HBO Max in première zal gaan. In de film spelen Jacob Latimore als “Kevin” en Tonsin Cole als “Damon,” en de officiële filmbeschrijving luidt:

Wanneer een paar op hun geluk beluste schoonmakers ontdekken dat ze de opdracht krijgen om het landhuis van Lebron James schoon te maken terwijl hij overzee is, besluiten ze een levensveranderende beslissing te nemen om een gigantisch feest te geven in een zoektocht naar onsterfelijkheid en wat geld.

House Party

Als het feest uit de hand loopt en een van Lebron’s kampioensringen vermist raakt, worden ze gelanceerd in een wilde nacht die ze nooit meer zullen vergeten.

Het project wordt geproduceerd door LeBron James en Maverick Carter via The SpringHill Company en de NBA-ster maakte heel duidelijk dat deze film geen reboot is!

Dit is zeker geen reboot. Het is een compleet nieuwe look voor een klassieke film. Iedereen waarmee ik ben opgegroeid hield van House Party. Om samen te werken met dit creatieve team om een nieuwe House Party naar een nieuwe generatie te brengen is ongelofelijk.

Calmatic regisseert het scenario van Jamal Lori en Stephen Glover.

Hij is ook klaar om de White Men Can’t Jump reboot te regisseren van 20th Century Studios met in de hoofdrollen Jack Harlow, Sinqua Walls, Teyana Taylor en Laura Harrier.

Bekijk hieronder de eerste beelden van Jacob, Tonsin, en Karen Obilom.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)