Young Royals seizoen 2 klaar met productie

Netflix kondigt aan dat de productie van hun Zweedse tienerdrama Young Royals seizoen 2 is afgerond, teasing wat de volgende stap is voor Wilhelm en Simon.

Netflix heeft aangekondigd dat Young Royals seizoen 2 officieel de productie heeft afgerond. De Zweedse tienerdramaserie, die werd gecreëerd door Lisa Ambjörn, Lars Beckung en Camilla Holter, ging in juli 2021 in première op de streamingdienst. Naast Malte Gårdinger, Frida Argento, Nikita Uggla en Omar Rudberg speelt Edvin Ryding de hoofdrol in de serie als prins Wilhelm, een rebelse royal die ruzie krijgt en als gevolg daarvan naar de prestigieuze Hillerska prep school wordt gestuurd om hem op het rechte pad te krijgen. Hoewel het in het begin moeilijk is, begint hij zijn tijd op de school en de mensen om hem heen te waarderen.

In Young Royals seizoen 1, waarin het seksuele ontwaken van Wilhelm werd opgetekend, werd hij verliefd op zijn Hillserska klasgenoot Simon (Rudberg). De serie gooide echter roet in hun bloeiende liefde toen een onverwacht ongeluk ervoor zorgde dat hij plotseling eerste in lijn voor de troon werd. Hoewel hij de verantwoordelijkheid niet per se wil, kan het hem voorgoed weghouden bij Hillerska, zijn nieuwe vrienden en Simon.

Op hun officiële Twitteraccount deelde Netflix een bericht waarin ze aankondigden dat Young Royals seizoen 2 de productie heeft afgerond. Ze deden dit door twee foto’s van de laatste dag op te nemen, gedeeld door s Ryding en Omar Rudberg op hun respectievelijke Instagramverhalen. 

De foto’s, die vergezeld gaan van een onderschrift dat teasing “what’s next for Wilhelm and Simon,” zijn beide genomen vanaf de overkant van het gazon op de locatie die wordt gebruikt voor de Hillerska school, ofwel impliceren dat de laatste scènes shot kan hebben plaatsgevonden buiten het gebouw of het feit dat beide sterren de foto’s namen terwijl ze op weg waren van de set voor de laatste dag. Bekijk de aankondiging hieronder:

Hoewel Young Royals seizoen 2 werd aangekondigd in september 2021, begon het filmen pas in februari van dit jaar om redenen die waarschijnlijk te wijten zijn aan COVID-gerelateerde vertragingen. 

Maar nu de aankondiging van de wrap zo snel komt, lijkt het erop dat de productie vlot kon worden afgerond. Gezien hoe ver het al in het jaar is, is het nog steeds onwaarschijnlijk dat seizoen 2 eerder zal komen dan begin 2023, maar de tandwielen zijn zeker in beweging en de releasedatum zou relatief snel bekend moeten worden gemaakt.

De relatie tussen Wilhelm en Simon zal waarschijnlijk de hoofdrol spelen in seizoen 2 van Young Royals. 

Hun geheim zal waarschijnlijk niet lang geheim blijven en dat zal voor wat drama zorgen als Wilhelm omgaat met de gevolgen van het ongeluk dat hem de volgende in lijn voor de troon zet. 

Naast de uitdagingen om openlijk LGBTQ+ te zijn in het publieke oog, zal Simon het kritisch onderzoek onder ogen moeten zien dat komt kijken bij het betrokken zijn bij de koninklijke familie en beoordelen of zijn relatie met prins Wilhelm het waard is.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)