Sister Act 3 zal de eerste twee films eren zegt Tyler Perry

De bekende producent Tyler Perry zegt dat Sister Act 3, met de terugkeer van Whoopi Goldberg, de eerste twee films van de franchise zal eren.

Sister Act 3 zal de originele film en het vervolg eren, zegt Tyler Perry. Sister Act, uitgebracht in 1992, werd al snel een cultklassieker en hielp Whoopi Goldberg een vaste plaats te geven als Hollywoodicoon. Sister Act, geschreven door Paul Rudnick, volgt de Vegas lounge zangeres Deloris Van Cartier (Golberg), die als Sister Mary Clarence in een klooster gaat onder het getuigenbeschermingsprogramma nadat ze haar gangster partner een gewelddadige misdaad ziet begaan.

Sister Act 3

Sister Act was een kassucces en leidde tot een vervolg, Sister Act 2: Back in the Habit, waarin Goldberg en haar inwonende nonnenzusters hun rol opnieuw vertolkten, evenals het doorbraakoptreden van muzikaal artieste Lauryn Hill.

Uitgebracht in 1993, leek Back in the Habit de zwanenzang van de zingende non te zijn. In 2018 kondigde Disney+ echter aan dat Sister Act 3 officieel in de maak was. Vorig jaar kreeg de driequel tractie met de aankondiging dat Tim Federle (High School Musical: The Series) het project zou regisseren.

Nu geeft Perry een update over de nieuwe film. Volgens ET zegt hij dat Sister Act 3 de eerste twee films zal eren. Perry onthult dat Goldberg invloedrijk is geweest in het proces om het project tot leven te brengen. 

Hij spreekt ook over het script van Sister Act 3 en het belang om de originele personages recht te doen. Lees Perry’s volledige commentaar op de film hieronder:

Het is meer Whoopi dan wat dan ook. Ik wilde dat het de ervaring zou zijn die ik had bij het kijken naar hen beiden. Ik wil dat iedereen die de film bekijkt zich ook zo voelt als hij uit de bioscoop komt, dat hij dat gevoel van goedheid in het leven heeft

En wat Whoopi betreft, ik wilde er zeker van zijn dat ze Dolores eerde en de dames en de nonnen, en wat ze eerder hadden gedaan, dus ik ben erg enthousiast over het script. Het gaat echt, echt fenomenaal worden.

Sister Act 3, geproduceerd door Perry, moet nog plot details, een titel en een officiële release datum onthullen. Tot nu toe zijn de updates voor de film schaars, maar het klinkt alsof alles op zijn plaats valt om binnenkort met filmen te beginnen.

Gelukkig zal Sister Act 3 dicht bij de muzikale wortels blijven met Marc Shaiman, die de muzikale arrangementen voor de eerste twee films verzorgde, aan boord.

Gelukkig zal Sister Act 3 dicht bij de muzikale wortels blijven met Marc Shaiman, die de muzikale arrangementen voor de eerste twee films verzorgde, aan boord.

De liefhebbers van Sister Act en het vervolg daarop zullen opgelucht zijn door Perry’s commentaar.

Met vervolgfilms, vooral als die vele jaren later komen, is er altijd de vrees dat ze de franchise zullen bezoedelen of verpesten wat het zo geweldig maakte.

Het klinkt echter alsof Sister Act 3 de kans zal grijpen om de erfenis van de originele film te eren en tegelijk een nieuwe generatie kijkers aan te trekken.

Natuurlijk is het de moeite waard om te onthouden dat Goldberg al tientallen jaren pleit voor Sister Act 3, en het zou de laatste keer kunnen zijn dat ze Sister Mary Clarence speelt.

Het publiek kan er zeker van zijn dat zij, samen met Perry, ervoor zal zorgen dat het aankomende project een waardig onderdeel wordt van de geliefde franchise.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)