Westworld seizoen 4 voegt Ariana DeBose toe in mysterieuze rol

West Side Story ster Ariana DeBose heeft zich aangesloten bij de cast van HBO's Westworld seizoen 4, hoewel haar personage nog steeds goed verborgen wordt gehouden.

Westworld: Ariana DeBose voegt zich bij de cast van Westworld seizoen 4. De 31-jarige ster won onlangs haar eerste Academy Award voor haar rol als Anita in Steven Spielberg’s musical West Side Story. DeBose maakte in 2009 haar televisiedebuut in So You Think You Can Dance en was sindsdien te zien in de Apple TV-komedie Schmigadoon! en de Broadway-cast van Hamilton, en levert de stem van Danielle in Netflix’ Big Mouth spinoff, Human Resources. DeBose’s ster is alleen maar rijzende, want ze werd ook gecast in Sony’s Marvel-film Kraven the Hunter.

Westworld

Gecreëerd door Jonathan Nolan en Lisa Joy, debuteerde Westworld op HBO in 2016 tot wijdverspreide lof. 

De bekroonde serie, gebaseerd op de originele film van Michael Crichton uit 1973, draait om de ontwikkeling van voelende androïden die in enkele zogenaamde themaparken worden gehouden voor het vermaak van mensen en verstoken zijn van vrije wil. 

Na een onderbreking van bijna twee jaar heeft HBO kortgeleden de eerste trailer voor Westworld seizoen 4 vrijgegeven, waarin de onverwachte terugkeer van Evan Rachel Wood na de schijnbare dood van haar oorspronkelijke personage, Dolores, in seizoen 3 te zien is.

Nu bevestigt Variety dat DeBose de nieuwste toevoeging is aan de cast van Westworld seizoen 4. Net als bij Wood’s personage blijven de details rond DeBose’s nieuwe rol een mysterie. 

Toch heeft men begrepen dat ze een terugkerende gast zal zijn in het komende seizoen van acht afleveringen. In de trailer van seizoen 4 was ze te zien achter Wood, wat de eerste aanwijzing was dat de Oscarwinnaar aan boord van de serie was.

De Hamilton-actrice voegt zich bij andere terugkerende sterren, waaronder Thandiwe Newton, Aaron Paul, Luke Hemsworth, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson en Angela Sarafyan. Omschreven als een “duistere odyssee”, zijn de details van het verhaal voor Westworld seizoen 4 nog grotendeels geheim gehouden. 

De kortgeleden vrijgegeven trailer gaf weinig aanknopingspunten voor wat komen gaat, en ook de aankondiging van DeBose’s casting gaf weinig aanwijzingen over de nieuwste afleveringen van Westworld. 

Wel is duidelijk dat personages als de Man in Black (Harris) weer op oorlogspad zijn, en Joy liet eerder al doorschemeren dat Westworld seizoen 4 zich ook in andere parken zou kunnen wagen.

Na twee jaar wachten sinds de release van seizoen 3, zijn Westworld fans begrijpelijkerwijs benieuwd naar wat seizoen 4 in petto heeft. 

Veel van het verhaal is indrukwekkend goed bewaard gebleven (ondanks enkele kleine setfoto’s die de terugkeer van Wood suggereren), en de onthulling van DeBose’s betrokkenheid is dan ook een welkome verrassing. 

Met een A-lijst ensemble sinds seizoen 1, waarin Anthony Hopkins te zien was, hoopt de show misschien zijn sterrenkracht te versterken met de toevoeging van de pas gekroonde Oscarwinnaar in een mysterieuze nieuwe rol. 

Of het nu een mens of een gastheer is, de fans hoeven niet lang meer te wachten op DeBose’ debuut in Westworld.

Westworld seizoen 4 gaat zondag 26 juni in première op HBO.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)