Grey’s Anatomy heeft van Grey Sloan Meredith’s gevangenis gemaakt

In Grey's Anatomy seizoen 18 voelde Meredith zich ver verwijderd van wat er in het ziekenhuis gebeurde, maar de serie heeft haar zojuist tot gevangene gemaakt.

Grey Sloan Memorial Hospital was altijd Meredith Grey’s gelukkige plek geweest, maar Grey’s Anatomy seizoen 18 veranderde het ziekenhuis effectief in Meredith’s gevangenis. Grey Sloan was niet alleen de plaats waar Meredith groeide als chirurg door haar residentie of waar ze de operatie uitvoerde die haar de Harper Avery opleverde.

Omdat haar moeder Ellis er ook werkte, had Meredith Grey Sloan Memorial altijd gezien als haar gelukkige plek, waar niets mis kon gaan, hoewel dat vaak wel het geval was, zoals bewezen door Derek die in de borst werd geschoten in seizoen 6 of Meredith zelf die bijna stierf aan Covid in seizoen 17.

Ondanks dat alles kwam Meredith altijd terug naar Grey Sloan, maar Grey’s Anatomy seizoen 18, aflevering 16 liet zien hoe Grey Sloan Memorial Hospital misschien wel Meredith’s gevangenis is geworden.

Terwijl Grey’s Anatomy seizoen 18 begon met Meredith (Ellen Pompeo) die ervoor koos om te werken in het Grey Center met David Hamilton (Peter Gallagher) in Minnesota, was dit vooral te wijten aan het feit dat ze de kans niet had kunnen missen om te werken aan een Parkinson-proces.

Merediths loyaliteit aan Grey Sloan stond echter nooit ter discussie. Zelfs toen Hamilton Meredith een vaste aanstelling aanbood in Grey’s Anatomy seizoen 18, aflevering 13, was Meredith ambivalent over het aanbod omdat ze het niet leuk vond hoe Hamilton haar ermee verraste en omdat ze er nog steeds zeker van was dat ze na de proef zou terugkeren naar Grey Sloan Memorial.

 

De dingen veranderden voor Meredith in Grey’s Anatomy in aflevering 15 en 16, toen ze zich realiseerde dat aangezien Grey Sloan de plaats was waar ze haar residentie deed, de mensen in Grey Sloan nooit de persoon zouden zien die ze werd, maar alleen wie ze was toen ze voor het eerst begon.

Wat Meredith over de rand duwde om Hamilton’s aanbod aan te nemen was de vijandigheid van iedereen tegen haar in Grey Sloan.

In Grey’s Anatomy seizoen 18 aflevering 15, gaf Miranda (Chandra Wilson) haar een uitbrander omdat ze Meredith’s vertrek als een verraad zag. Richard (James Pickens Jr.) deed er liever het zwijgen toe en zelfs Maggie (Kelly McCreary) noemde Meredith niet loyaal omdat ze Hamilton’s aanbod had aangenomen toen het residentieprogramma van Grey Sloan op proef werd gesteld.

De manier waarop mensen die dicht bij Meredith stonden het nieuws opnamen of haar probeerden te ontmoedigen, waarbij Nick zelfs naar Seattle ging om Meredith ervan te overtuigen daar nog even te blijven, maakte Grey Sloan Memorial in feite Meredith’s gevangenis.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “Grey’s Anatomy heeft van Grey Sloan Meredith’s gevangenis gemaakt

In Grey's Anatomy seizoen 18 voelde Meredith zich ver verwijderd van wat er in het ziekenhuis gebeurde, maar de serie heeft haar zojuist tot gevangene gemaakt.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)