Netflix Met Je Abonnement Speel Je Deze Android Games

Netflix kondigde in november 2021 aan dat het een nieuwe toevoeging zou lanceren voor zijn mobiele app. Android games spelen met je Netflix abonnement. De nieuwe mogelijkheid begon met enkele titels. We zijn verschillende maanden verder en de lijst van games is verder uitgebreid. Android games wat heeft de gaming sectie van Netflix te bieden.

Alles over Netflix games

Waar kan ik Netflix games voor Android vinden?

De populaire streamingdienst heeft het vrij eenvoudig gemaakt om toegang te krijgen tot elk van de games die het aan abonnees te bieden heeft.

Alle games die beschikbaar zijn op Netflix voor Android en iOS zijn direct beschikbaar in de Netflix-app, onder een sectie met het label Games.

Je moet op de link voor elk spel in de app klikken om ze te downloaden en te spelen met je Netflix-abonnementsinfo.

Welke Android games kan ik op Netflix spelen?

Zoals gezegd, de lijst is een beetje karig op dit moment, maar het is nog steeds groeiende.

Gelukkig biedt Netflix een divers portfolio van games, waardoor het gemakkelijk is om iets te vinden waarvan je zou kunnen genieten.

Hier is de selectie van Netflix-games die momenteel beschikbaar zijn op Android en iOS.

Relic Hunters: Rebels

Relic Hunters: Rebels is een top-down shooter die je laat spelen als meerdere personages, vechtend door levels en golven van vijanden.

De pixelachtige en cartooneske stijl heeft een plezierige energie, die je zonder problemen een tijdje aan het spelen zal houden.

Het verhaal lijkt interessant en houdt u bezig totdat de belangrijkste kwestie wordt opgelost, die in dit geval is teamwork.

De Jagers komen in contact met Baru, een jonge leider op een planeet die bewoond wordt door vier strijdende stammen. Onze helden moeten de stammen helpen hun meningsverschillen te overbruggen om het op te nemen tegen het Ducan Rijk en de almachtige Void Stone terug te winnen.

Ga de strijd aan met vijanden en verzamel blauwdrukken, materialen en grondstoffen. Gebruik die buit om geweldige wapens te maken - of verbeter de wapens die je al hebt. Pas je wapens aan door de vuursnelheid te verhogen, projectielen toe te voegen en nog veel meer!

This Is A True Story

This Is A True Story is een oprechte en rauwe ervaring die de echte strijd van een vrouw in Afrika ten zuiden van de Sahara tot leven brengt.

Deze artistieke ervaring confronteert je met de dagelijkse strijd van deze vrouw: het verzamelen van drinkwater.

Het rollenspel is gebaseerd op echte interviews en ervaringen en laat de spelers een prachtig, handgeschilderd landschap verkennen, terwijl ze een windstorm overleven, stropers vangen en zelfs bevriend raken met een geit! Avontuur en inzicht wachten op elke beurt.

Into The Dead 2: Unleashed

Into The Dead 2: Unleashed is een vervolg op Into The Dead en schuift je recht in een zombie apocalyps. Dit spel wordt geclassificeerd als een runner/shooter hybride en heeft actie op het lijf geschreven.

Into The Dead 2: Unleashed heeft geen vaste release datum, hoewel Netflix aangekondigd dat deze titel is komt binnenkort.

In een wereld waar niemand veilig is, moet je doen wat je moet doen om in leven te blijven. Mishandel, maai neer en schakel de Doden uit, alles om in beweging te blijven.

Deze game bevat meerdere hoofdstukken boordevol actie, tientallen levels (zoals olievelden en militaire bases), honderden uitdagingen (denk aan brandende bossen en bevroren bergtoppen) en spelers kunnen hun wapens, vuurwapens, explosieven en meer vrijspelen en upgraden!

Shattered Remastered

Shattered Remastered is een opnieuw ontworpen baksteen-brekend spel dat je meeneemt door eindbaasgevechten en unieke wendingen.

Shatter Remastered wordt algemeen beschouwd als het spel dat het steenbreekgenre opnieuw definieerde. Het bevat tientallen unieke levels vol verbazingwekkende physics, power-ups, eindbaasgevechten en speciale aanvallen.

Deze manoeuvres zijn makkelijk te leren maar moeilijk te beheersen. Deze opgefriste, voor mobiele telefoons geoptimaliseerde versie bevat wereldwijde klassementen, zodat je je scores kunt vergelijken met die van de beste stenenbrekers ter wereld.

Hextech Mayhem

Hextech Mayhem is een ritmisch “blow-em-up” type spel waarin je sidescrollend een weg baant langs pure en volslagen waanzin.

In deze snelle ritmische runner heeft elke actie een explosieve reactie en is geen enkele hoeveelheid chaos te veel. Kruip in de huid van Ziggs terwijl je door de wijken van Piltover raast.

Dungeon Dwarves

Kruip in kerkers met roofzuchtige dwergen en versla monsters in Dungeon Dwarves!

Tik je een weg door diepe kerkers, vecht als een team en laat je vijanden zien waar Dwergen echt van gemaakt zijn!

Stranger Things: 1984

In Stranger Things 1984 beleef je de populaire Netflix-serie in prachtige 8-bit glorie. Deze side-scroller-achtige adventure game zit vol actie en veel eerbetoon aan de originele serie.

Ga mee met Hopper en de kinderen voor bloedstollende missies rond Hawkins - en de Upside Down - in dit gestileerde retro-avontuur boordevol verzamelobjecten.

Teeter (Up)

Teeter (Up) is een ontspannend en aandachttrekkend puzzelspel voor wie gewoon lekker achterover wil leunen en een bal in een gat wil leiden.

Jouw missie: Manoeuvreer een platform om een bal in een gat te leiden. Geen draken, geen monsters. Je enige vijanden zijn de zwaartekracht en de wetten van de fysica.

Stranger Things 3: The Game

Stranger Things 3: The Game is een ander retro avonturenspel aangeboden door Netflix. In deze versie kun je als 12 verschillende personages spelen en je kans wagen om de upside down te verkennen.

Vecht je een weg door een pixelig Hawkins als 12 speelbare personages uit Stranger Things 3. Vorm een team met een vriend of waag je alleen in The Upside Down.

Wonderputt Forever

Stel je putt-putt voor zonder fysieke regels of grenzen. Dat is wat Wonderputt Forever is.

Wonderputt Forever brengt een nostalgische reis op zakformaat naar plaatsen waar je nog nooit bent geweest. Een minigolfspel waarin je je slagen zorgvuldig moet plannen en de bal in elke unieke hole moet zien te krijgen. Met elk voltooid level komen de banen tot leven, verschuiven en veranderen om je voor te bereiden op het volgende.

Krispee Street

Als u hield van Waar is Waldo? opgroeien, is er een goede kans dat de Android Netflix spel, Kripsee Street een paar nostalgie noten zal raken voor u met haar kleurrijke kunst stijl en ontspannende gameplay.

Dit emotionele (op een goede manier!) verborgen voorwerpenspel is gebaseerd op de populaire webcomic en bevat honderden eigenzinnige personages en voorwerpen om te zoeken en te vinden.

Asphalt Xtreme

Het is 3D offroad racen. Wat wil je nog meer in een mobiele game dan wat Asphalt Xtreme te bieden heeft?

Scheur door ravijnen, drift door duinen en raas langs je tegenstanders in deze extreme off-road race-ervaring.

Arcanium: Rise of Akhan

Kies je helden en ga op een epische zoektocht om de wereld van Arzu te redden in dit open-wereld, roguelike strategie kaartspel.

Bowling Ballers

Bowling Ballers is misschien wel het schattigste bowlingspel dat je ooit hebt gezien. Probeer elke denkbare pin te vernietigen.

In de meeste endless runners, wil je objecten vermijden. Bor-ing! Speel Bowling Ballers en sla zo veel mogelijk van die vervelende kegels omver.

Shooting Hoops

Je hoeft niet te begrijpen hoe het schieten van een basketbal met darts werkt. Je hoeft hem alleen maar in de basket te gooien.

Een basketbal met een dartpistool eraan? Tuurlijk, waarom niet? Schiet dartpijlen in de juiste richting om de bal door de ring te duwen.

Knittens

Geen kat ziet er graag slonzig uit, schat! Help katachtigen om er op hun best uit te zien door deze match-3 puzzelspel te beheersen dat garen transformeert in stijlvolle outfits.

Dominoes Cafe

Ga zitten voor een ontspannend spelletje domino met een verscheidenheid aan realistische uitdagingen in één-tegen-één of twee-tegen-twee wedstrijden.

Card Blast

Maak een winnende hand en misschien zelfs wel een full house in deze snelle pokerervaring die perfect is voor de vrijetijdspeler.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)