Henry Winkler slaat handen ineen met zijn zoon voor HBO serie over Texaanse maffia

Acteur Henry Winkler gaat samenwerken met zijn zoon, regisseur Max Winkler, in een nieuwe beperkte HBO-serie over Texaanse maffialeden, getiteld King Rex.

Henry Winkler zal samenwerken met zijn zoon, Max Winkler, in een nieuwe HBO limited serie over Texas maffia leden getiteld King Rex. Henry Winkler is bekend van rollen als de Fonz in Happy Days en Gene Cousineau in Barry. Max Winkler heeft afleveringen geregisseerd van tv-shows als New Girl, Brooklyn Nine-Nine, schreef en regisseerde de indiedrama Flower.

Henry Winkler en Max Winkler

Deadline onthult nu dat beide Winklers de nieuwe HBO-serie King Rex zullen produceren, met Henry Winkler in de hoofdrol en Max Winkler als regisseur van de pilot. 

De serie is gebaseerd op het artikel “Rex Cauble and the Cowboy Mafia” uit de Texas Monthly van november 1980 van Lawrence Wright, en volgt Cauble (Winkler) terwijl hij een cannabis smokkeloperatie runt. 

In de true-crime column worden Cauble en zijn maffia cohorten uiteindelijk achtervolgd door de IRS en de FBI voor de enorme hoeveelheid geld die ze probeerden te verdienen via illegale wegen.

Henry Winkler slaat handen ineen met zijn zoon voor HBO serie over Texaanse maffia 02

Het mengen van familie en zaken kan altijd verkeerd aflopen, vooral met een omgekeerde machtsdynamiek van een zoon die een vader aanstuurt. Hopelijk zal de samenwerking tussen de twee elkaars creativiteit en samenwerking versterken.

Schitt’s Creek is een voorbeeld uit het verleden van een vader-zoon dynamiek die een succesvolle serie opleverde.

Daarnaast zal de manier waarop Henry Winkler erin slaagt om zijn van nature innemende aanwezigheid op het scherm te transformeren in een moordende maffiabaas, de kijkers iets geven om naar uit te kijken wanneer King Rex op HBO in première gaat.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)