Extreme Rescues Bekijk volledige afleveringen gratis

Extreme Rescues is de aangrijpende serie die een 180 graden draai geeft aan het traditionele survival genre. De serie vertelt dramatische, waargebeurde verhalen van over de hele wereld door beelden die door de reddingswerkers zelf zijn gemaakt. De kijker zit elke seconde van het drama midden in de actie, met elke hartveroverende wending. Kijk in realtime door de ogen van de redders terwijl ze hun eigen leven op het spel zetten om anderen te redden.

Extreme Rescues

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Back From The Dead Seizoen 1 Aflevering 1

Extreme Rescues toont waargebeurde gebeurtenissen van over de hele wereld, met beelden van de redders zelf, en daagt traditionele overlevingsverhalen uit. 

In deze aflevering vecht een kajakker in Nieuw-Zeeland om zijn verdrinkende vriend te redden, racen Franse snowboarders tegen de klok om hun vriend te vinden die in een lawine is bedolven, en wordt een helikopterteam in Canada opgeroepen om een wandelaar op een afgelegen bergtop te redden.

Disaster Strikes Seizoen 1 Aflevering 2

In deze aflevering zit een beginnende speleoloog vast in een ondergelopen gang, moet een helikopterploeg een manier vinden om een gewonde wandelaar uit een ontoegankelijke kloof te redden, en stranden in Australië twee speervissers mijlen van de kust in door haaien geteisterde wateren.

Bleeding Out Seizoen 1 Aflevering 3

In deze aflevering wordt de slagader door een bizar ongeluk beschadigd van een professionele fietser kilometers van medische hulp verwijderd, vecht een kajakker om zijn vriend te redden die ondersteboven vastzit in een stroomversnelling, en wordt een backcountry skiër levend begraven in een boomput.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)