Cobra Kai seizoen 5 trailer onthult releasedatum

De first-look trailer voor Cobra Kai seizoen 5 onthult een 2022 release datum als LaRusso's Miyagi-Do het opneemt tegen Terry Silver's Cobra Kai.

De eerste trailer voor Cobra Kai seizoen 5 heeft de premièredatum onthuld voor de terugkerende Netflix-serie. Cobra Kai is de massaal succesvolle revival-serie die de The Karate Kid-filmfranchise voortzet, met de terugkeer van de originele sterren Ralph Macchio als Daniel LaRusso, William Zabka als Johnny Lawrence, Martin Kove als John Kreese, Thomas Ian Griffith als Terry Silver, en Yuji Okumoto als Chozen. 

De serie bevat ook enkele nieuwe en opkomende sterren, waaronder Xolo Maridueña, Mary Mouser, Tanner Buchanan, Jacob Bertrand, en Peyton List onder een groeiende cast van ondersteunende spelers die van seizoen tot seizoen worden toegevoegd.

Cobra Kai kwam oorspronkelijk van YouTube Red voordat het naar Netflix verhuisde, waar het een streaming kolos is geworden, een nog sterkere fanbase heeft opgebouwd en de franchise op een belangrijke manier nieuw leven heeft ingeblazen.

Vorig seizoen zag een aantal grote gebeurtenissen de ensemble cast van personages in een staat van wanorde achterlaten, met name met Silver die Kreese vals beschuldigde en de Cobra Kai dojo overnam.

Nadat ze het All-Valley Karate Tournament verloren, moesten Daniel en Johnny opnieuw samenwerken om de dreiging van Cobra Kai te bestrijden, die nu gevaarlijker is dan ooit.

De Cobra Kai seizoen 4 finale zag ook de terugkeer van Chozen, Daniel’s voormalige aartsvijand en nu Miyagi-Do instructeur, die Daniel te hulp schiet om het op te nemen tegen Silver’s nieuwe Cobra Kai.

Cobra Kai seizoen 5 was al klaar met filmen toen seizoen 4 debuteerde, en nu lijkt Netflix de nieuwe afleveringen een paar maanden eerder te leveren dan verwacht.

In een nieuwe trailer voor Cobra Kai seizoen 5, heeft Netflix de premièredatum onthuld als 9 september 2022.

Het plaagt ook wat fans kunnen verwachten als Daniel, Johnny, en Chozen het opnemen tegen Silver’s nieuwe Cobra Kai dojo. Bekijk de trailer hieronder:

Met zoveel verhaallijnen die nu in beweging zijn, is er veel op te lossen in Cobra Kai seizoen 5, met het constante getouwtrek tussen de verschillende dojo’s die blijven vechten om de dominantie in de vallei.

De showrunners hebben onlangs gezegd dat er nog veel meer te vertellen valt en zijn druk bezig met Cobra Kai seizoen 6.

Er is ook gesproken over spin-offs voor verschillende personages uit zowel de Cobra Kai serie als de The Karate Kid films, evenals meer gaststerren uit de film franchise.

Fans hebben de showrunners opgejaagd over de terugkeer van The Next Karate Kid’s Hilary Swank, die de serie overnam na Macchio.

Er is geen teken van haar in de nieuwe trailer, maar er zouden meer verrassingen in het verschiet kunnen liggen.

Cobra Kai is een opwindende en boeiende serie gebleven, die het materiaal overstijgt en toch de erfenis eer aandoet die eraan ten grondslag ligt.

De showrunners hebben een ware beheersing van de personages getoond, zowel oud als nieuw, en hebben een revival franchise gecreëerd die een sjabloon zet voor alle anderen om te volgen.

Voor degenen die tot nu toe in de serie hebben geïnvesteerd, is er nog genoeg te doen, vooral omdat ze weten dat de serie na Cobra Kai seizoen 5 nog minstens één seizoen heeft, dat volgens Griffith zelfs beter is dan seizoen 4.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)