Obliterated van de makers van Cobra Kai aangekondigd door Netflix

Netflix heeft een nieuwe actievolle komedieserie aangekondigd van de makers van Cobra Kai. De nieuwe serie, Obliterated, wordt beschreven als ‘een hoog octaan actiekomedie’ en vertelt het verhaal van een elite special forces team dat een dodelijke dreiging voor Las Vegas verijdelt. Na hun feest, gevuld met drank, drugs en seks, ontdekt het team dat de bom die ze onschadelijk hebben gemaakt nep was. 

Obliterated

Het nu bedwelmde team moet door hun beperkingen heen vechten, hun persoonlijke problemen overwinnen, de echte bom vinden en de wereld redden. De serie zal bestaan uit acht afleveringen van 45 minuten.

Cobra Kai makers Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg en Josh Heald zullen dienen als Executive Producers en Showrunners via hun Counterbalance Entertainment productie banner. Sony Pictures Television is de studio en de productie zal naar verwachting in de zomer van start gaan.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)