Love Island komt voor een derde seizoen naar Vlaanderen

Love Island beloofd een stomende zomer via de streamingdienst Streamz

Love Island is een serie die jonge singles volgt tijdens een verblijf in een luxueuze villa. De villa is te vinden op een idyllisch eiland. Heel de serie heeft maar een doel en dat is de ware liefde vinden tijdens een zomer van liefde.

Love Island zet zijn deuren open voor een Vlaamse bezetting en zal deze zomer te zien zijn op de diensten van Streamz in Vlaanderen.

Love island

Het is de bedoeling om zo lang mogelijk op Love Island te blijven en zo hun kansen te verhogen om de ware liefde te vinden. Twaals singels vormen koppeltjes met elkaar en dat in een real live concept.

Twaalf vreemden voor elkaar vormen een groep die uitgroeit tot een mix van vriendschap en liefde. De fans, kijkers leven mee met de deelnemers en al vlug onstaan er favoriete koppeltjes.

Wat het allemaal een beetje moeilijker maakt, is dat ze niet alleen het hart van hun mogelijk partner moeten veroveren maar ook de harten van de fans, kijkers.

Het zijn de fans, kijkers thuis die bepalen met stemmen wie er op het eiland blijft en wie niet.

Zoals in dit genre van programma’s wordt elke week iemand van het eiland weggestuurd, een ander koppel wordt aangeduid als het favoriete koppel van het eiland.

Sbs zond in 2019 en 2020 in Vlaanderen de afleveringen uit. In 2021 was het een Nederlandse bezetting.

Voor 2022 keert het programma dus terug naar Vlaanderen met de welbekende Jeroen Verdick die de kijkers begeleid tijdens de uitzendingen.

Productie achter het programma is ITV Studios, het is wachten tot de zomer wanneer je zult kunnen kennismaken met de deelnemers voor 2022.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)