Full House ster heeft nog een Spinoff idee waarmee ze Bob Saget zouden eren

Full House ster Dave Coulier heeft een ander spin-off idee dat Bob Saget zou eren. Gecreëerd door Jeff Franklin, debuteerde Full House in 1987 als onderdeel van ABC’s populaire TGIF line-up. Met in de hoofdrollen Saget, Coulier, John Stamos, Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, en Ashley en Mary-Kate Olsen, volgt Full House de weduwe vader Danny Tanner (Saget) terwijl hij zijn drie jonge dochters opvoedt met de hulp van zijn schoonbroer Jesse (Stamos) en beste vriend Joey (Coulier).

Full House werd beschouwd als een van de belangrijkste sitcoms van de jaren ’90 en was acht succesvolle seizoenen te zien op ABC. In 2016 liet Netflix de krachtige chemie, relevante verhaallijnen en komische timing van de serie herleven met het debuut van de vervolgserie Fuller House. 

De vervolgserie bevatte de terugkeer van alle originele Full House castleden, zonder de Olsen tweeling. Eerder dit jaar kwam het schokkende nieuws naar buiten dat Saget op 65-jarige leeftijd in zijn slaap overleed na een hoofdwond te hebben opgelopen. Na zijn dood heeft de cast van Full House op social media een ontroerende gezamenlijke verklaring uitgegeven ter ere van de acteur.

Nu deelt Coulier hoe de sitcom Saget’s erfenis kan eren. Volgens E! News, onthult Coulier dat een andere Full House gevolg de dood van Danny Tanner zou kunnen behandelen. 

Coulier zegt dat hij zou willen dat de hele originele cast van Full House samenkomt als ze ouder zijn en “verhalen vertellen over Danny Tanner en zijn personage levend houden.” 

Coulier zegt dat de spinoff Full House zou kunnen heten en dat de hele cast aan boord zou zijn om een nieuwe serie te ontwikkelen. Lees hieronder het volledige commentaar van Coulier over hoe een nieuwe Full House spinoff Saget zou eren:

Wat ik graag zou willen doen is de hele originele cast terugbrengen naar waar we nu ouder zijn en we praten over ons leven. We kunnen nadenken en verhalen vertellen over Danny Tanner en zijn personage levend houden, want hij is springlevend in de geest van ons allemaal.

We missen hem heel erg. Ik denk dat we het allemaal in een hartslag zouden doen. We praten de hele tijd over hoe graag we weer een show zouden doen. We houden er gewoon van om te werken en we houden zoveel van onze fans. We houden van het hele proces. We houden gewoon van wat de show is en wat het betekent voor de mensen.

bob saget

Coulier is niet de enige originele Full House castlid die ideeën heeft aangeboden voor een andere spinoff. Kortgeleden suggereerde Sweetin dat Fuller House een vervolgserie zou kunnen krijgen met DJ, Kimmy en Stephanie in een setting vergelijkbaar met The Golden Girls. 

De Olsen tweeling heeft een eerbetoon gebracht aan Saget en zijn herdenkingsdienst bijgewoond. Het is echter onwaarschijnlijk dat ze zullen tekenen voor een nieuwe Full House reboot nadat ze geweigerd hebben om in Fuller House te verschijnen. 

Natuurlijk zou een reboot de deur kunnen openen voor Tante Becky (Lori Loughlin) om terug te keren nadat ze niet verscheen in het laatste seizoen als gevolg van haar betrokkenheid bij het college toelatingsschandaal.

De cast van Full House is een off-screen familie gebleven voor meer dan drie decennia, en de sterke band tussen hen lijkt te zijn gegroeid sinds de dood van Saget als ze samen rouwen. 

Sinds het overlijden van de acteur, Cameron Bure, Stamos, Barber, Sweetin, en Coulier zijn doorgegaan met het delen van foto’s, verhalen, en gekoesterde herinneringen aan Saget. 

Zelfs als een spinoff van Fuller House niet wordt besteld, zou een speciale aflevering van Full House met de originele cast een geweldige manier kunnen zijn om de overleden Saget en Danny Tanner te eren.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)