Netflix haalt Yes Studios Period Saga The Beauty Queen of Jerusalem binnen voor meerdere gebieden ( EXCLUSIEF)

The Beauty Queen of Jerusalem, de bekroonde historische serie van Yes Studios, is door Netflix opgepikt voor meerdere territoria, waaronder de VS, Groot-Brittannië, Frankrijk en Spanje.

De meertalige serie wordt op de internationale markten vertegenwoordigd door Yes Studios, de in Tel Aviv gevestigde producent en distributeur achter Fauda, Your Honor, Shtisel en On the Spectrum.

Netflix Series

The Beauty Queen of Jerusalem speelt zich af in het begin en het midden van de 20e eeuw en is een bewerking van Sarit Yishai-Levi’s bestseller met dezelfde naam. Het vertelt het verhaal van een familie vanwege het Ottomaanse Rijk, het Britse Mandaat en de Israëlische Onafhankelijkheidsoorlog.

De serie begint in 1917 en werpt een licht op Joods-Spaanse tradities en de geschiedenis van een land in wording. Het werd geproduceerd door Yes TV en Dafna Prenner en Shai Eines bij Artza Productions met een cast aangevoerd door Michael Aloni (Shtisel), Hila Saada (Beauty and the Baker), Itzik Cohen (Fauda), Yuval Scharf (McMafia), Mali Levi (The Angel) en nieuwkomer Swell Ariel Or die de titelrol vertolkt.

Het gekostumeerde melodrama wordt beschouwd als een van de meest ambitieuze Israëlische series tot nu toe, en werd in het hele land opgenomen, inclusief bezienswaardigheden in Jeruzalem, Safed en andere steden. Het won onlangs vier prijzen op de Israëlische TV Academy Awards, waaronder de prijs voor het beste dagelijkse drama.

Het eerste seizoen van de familiesaga zal op Netflix worden uitgezonden in twee delen elk bestaande uit 10 afleveringen, te beginnen op 20 mei en 29 juli. De productie van seizoen 2 zal begin juni beginnen.

The Beauty Queen of Jerusalem werd gecreëerd door Shlomo Mashiach, Ester Namdar Tamam en Oded Davidoff. Het werd geschreven door Shlomo Mashiach (Your Honor), en werd geregisseerd door Oded Davidoff.

Yes Studios heeft kortgeleden Sharon Levi, een gerespecteerde speler in de industrie met meer dan 20 jaar ervaring in muziek en televisie, aangesteld als de nieuwe managing director.

Levi kwam bij het bedrijf van de ITV Studios-owned outfit Armoza Formats en is nu verantwoordelijk voor Yes Studios’ distributie en coproductie tak.

Het bedrijf heeft net een paar prijzen gewonnen op het Series Mania Festival in Lille met zijn romantische komedieserie Bloody Murray, die de prijs voor beste komedie in de wacht sleepte, en Fire Dance, het tv-debuut van Rama Burshtein-Shai, die de prijs voor beste acteur voor Yehuda Levi in de wacht sleepte.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)