Doctor Strange 2 Achter de schermen video onthult nieuwe blik op Christine Palmer

Een nieuwe behind-the-scenes video voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness geeft fans een nieuwe blik op Rachel McAdams' Christine Palmer.

Een nieuwe achter de schermen video voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness geeft een korte blik op Christine Palmer naast Stephen Strange en America Chavez. Rachel McAdams maakte haar MCU-debuut als Strange’s (Benedict Cumberbatch) chirurg-collega en voormalige vriendin in 2016’s Doctor Strange. Toen een vervolg voor het eerst werd aangekondigd, werd gemeld dat McAdams de rol van Christine niet zou hernemen. McAdams is sindsdien echter haar personage gaan inspreken in Disney+’s What If…? en zal wel degelijk verschijnen in Multiverse of Madness.

Doctor Strange

Met Multiverse of Madness keert regisseur Sam Raimi 15 jaar na de release van Spider-Man 3 in 2007 terug naar het comic book genre. 

Met een script geschreven door Loki schepper Michael Waldron, belooft de film dieper in het multiversum van de MCU te duiken dan ooit tevoren en leunt het op de neiging van de regisseur voor horror. 

Naast McAdams en Cumberbatch, zullen Benedict Wong en Chiwetel Ejiofor hun rollen uit de originele film hernemen. 

Zij worden vergezeld door Elizabeth Olsen als Wanda Maximoff Scarlet Witch en Xochitl Gomez in haar debuut als America Chavez, een heldin die portalen naar andere universums kan openen. 

In de trailers van Multiverse of Madness zijn varianten te zien van personages als Strange, Wanda, Professor X (Patrick Stewart) en, vermoedelijk, Christine, die te zien is in zowel een trouwjurk als een vaag bekend schortenpakje.

Marvel Entertainment onthulde onlangs een nieuwe BTS featurette voor Multiverse of Madness. De video geeft fans een blik op wat nieuwe beelden terwijl Marvel Studios president Kevin Feige, Raimi, Cumberbatch, en Olsen praten over de film. 

Op 0.17, 0.37 en 1:27 is Christine te zien naast Chavez en Strange terwijl de tovenaar zich klaarmaakt om een spreuk uit te spreken. Bekijk de beelden hieronder in hun geheel:

McAdams heeft gezegd dat Christine een veel grotere rol zal krijgen in Multiverse of Madness. 

Omdat Strange en Christine sinds de eerste film uit elkaar zijn gegroeid, en de laatste waarschijnlijk met iemand anders gaat trouwen, is het redelijk om aan te nemen dat Strange en Chavez een Christine-variant zullen tegenkomen terwijl ze door het multiversum reizen. 

Deze nieuwe beelden tonen McAdams’ personage in een outfit die vergelijkbaar is met die van Marvel Comics’ Night Nurse-een verpleegster die medische hulp biedt aan superhelden. 

Het is bevestigd dat Strange in de film zal worden vastgehouden door de Illuminati. 

Theorieën suggereren dat Christine voor hen zal werken en, uiteindelijk, Strange en Chavez zal helpen ontsnappen.

Details over de rol van McAdams in Multiverse of Madness zijn schaars. Het is echt niet te zeggen hoeveel verschillende varianten van Christine of iemand anders in de film zullen verschijnen.

Na de overname van Fox door Disney, Marvel Studios in 2019, staan de sluizen open.

Iedereen van een Superior Iron, Tony Stark, Mr. Fantastic, en Deadpool tot Bruce Campell zijn allemaal geruchten om te verschijnen.

Het wie, wat en waar van Doctor Strange in the Multiverse of Madness valt nog te bezien wanneer het volgende maand in de bioscoop verschijnt.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “Doctor Strange 2 Achter de schermen video onthult nieuwe blik op Christine Palmer

Een nieuwe behind-the-scenes video voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness geeft fans een nieuwe blik op Rachel McAdams' Christine Palmer.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)