Eerste blik op Cobra Kai D-Formz Figuren van Diamond Select Toys!

Screen Rant heeft een exclusieve eerste blik op de nieuwe Cobra Kai 3" PVC figuren, binnenkort verkrijgbaar bij Diamond Select Toys.

Dat Cobra Kai een hype is hoeven we je niet meer te vertellen. De Netflix serie is enorm populair, zelfs zo populair dat Diamond Select Toys Cobra Kai figuren op de markt gaat brengen. Enkele beelden van de figuren kun je verderop in het bericht bekijken. De marketing rond Cobra Kai breidt uit en dat is niet verbazend. Een goede marketing kan miljoenen euro’s opbrengen.

Zo zal het dus mogelijk zijn om je favorieten of zelfs alle Cobra Kai poppetjes te verzamelen. We zijn er zeker van dat vele fans graag de D-Formz figuren zullen verzamelen.

Voor nu is het wachten op seizoen vijf van de Netflix serie. Veel is er nog niet geweten over een juiste release of wat we mogen verwachten.

We houden onze aandacht bij de poppetjes toch.

Cobra Kai, Netflix, serie, Diamond, Select, Toys, Figuren. Je kunt je geliefde personage verzamelen zoals Johnny Lawrence, John Kreese, Samantha LaRusso, Eli Hawk Moskowitz, van elk personage kunnen meerdere varianten aangekocht worden.

Wat wel een minpuntje kan zijn dat je figuurtjes aankoopt in blinde dozen, wat dan wel leuk is dat je plezier en spanning hebt om te kijken welke variant uit de doos tevoorschijn komt.

Zoals bij andere verzamelitems zien we de berichten op sociale media al verschijnen om te ruilen of om terug te verkopen. Het is af te wachten of ook de poppetjes van Cobra Kai een hype zullen worden.

De advies prijs voor de Cobra Kai D-Formz 3 PVC Figuren is $8.99 voor een blinde doos figuur. Ga nog niet op zoek ze zijn er nog niet maar worden verwacht in de herfst van 2022.

Je kunt wel voorbestellen vanaf 22 april bij diamondselecttoys.com en andere retailers.

Cobra Kai Figuren

Cobra Kai Daniel
Cobra Kai Daniel
Cobra Kai Hawk
Cobra Kai Hawk
Cobra Kai Johnny
Cobra Kai Johnny
Cobra Kai Kreese
Cobra Kai Kreese
Cobra Kai Samantha
Cobra Kai Samantha

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Eerste blik op Cobra Kai D-Formz Figuren van Diamond Select Toys!

Screen Rant heeft een exclusieve eerste blik op de nieuwe Cobra Kai 3" PVC figuren, binnenkort verkrijgbaar bij Diamond Select Toys.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)