Dirty Dancing 2 update gedeeld door Jennifer Grey

Tijdens een recent interview deelde Ferris Bueller's Day Off ster Jennifer Grey een update over haar langverwachte vervolg op haar hitfilm Dirty Dancing.

Jennifer Grey deelde kortgeleden een update over het vervolg op haar romantische drama Dirty Dancing uit 1987. De film draait om Grey als Frances “Baby” Houseman, een jonge vrouw uit de hogere klasse die tijdens een vakantie met haar familie in een resort verliefd wordt op haar dansleraar Johnny Castle (Patrick Swayze), tot grote ergernis van haar vader Jake (Jerry Orbach). De film was immens populair bij het publiek en werd al snel een van de best verdienende films van het jaar.

Dirty Dancing Jennifer Grey

Dirty Dancing werd al snel een cultklassieker toen hij op home video werd uitgebracht. De film leidde tot een musicalversie op Broadway, een prequel getiteld Dirty Dancing: Havana Nights, en een make-for-TV musical remake voor ABC met Abigail Breslin in de hoofdrol. 

In 2020 werd Dirty Dancing 2 aangekondigd, met Jennifer Grey in haar rol als Frances. De acteur onthulde eerder dat Swayze niet zal worden vervangen in de komende film als gevolg van zijn vroegtijdige dood aan alvleesklierkanker in 2009.

Jennifer Grey zat kortgeleden samen met People tijdens de promotie van haar aankomende memoires Out of the Corner en deelde een update over de langverwachte Dirty Dancing sequel. 

Grey legde uit dat ze al een paar jaar met Lionsgate aan de film werkt en dat de film nog steeds in de schrijffase zit. Alhoewel ze toegeeft dat de nieuwe film niet dezelfde magie zal uitstralen als het origineel, hoopt ze toch een ervaring te maken die zal aanslaan bij een nieuw publiek. Lees hieronder wat de acteur zei.

"Het was bliksem in een fles, het is alsof dit ding gebeurde, en het is zo mooi, en ik kan het niet uitleggen.

Niemand kan het uitleggen.

We werken aan dit vervolg, ik werk er aan met Lionsgate en werk aan het script. We werken er al een paar jaar aan.

En ik weet in mijn hart, dat ik de fans of een jong, nieuw publiek een ervaring zou willen geven, die dat nooit zou kunnen repliceren, maar wel dezelfde soort onderbouwing heeft."

Dirty Dancing 2 update gedeeld door Jennifer Grey 02

Grey legde uit dat ze gelooft dat mensen vandaag de dag het gevoel hebben dat hun identiteit wordt vernauwd door de wereld om hen heen, een wereld die dicteert wie ze zijn. 

Grey voegde eraan toe: “Maar er zijn bepaalde mensen die andere delen van je kunnen zien.” 

De acteur noemt Dirty Dancing een sprookjesachtige metafoor voor het begrijpen van jezelf, maar ook voor het ontsnappen aan maatschappelijke druk en beperkingen door middel van dans. 

Baby voelde zich gevangen door die druk en voelde zich gecontroleerd door haar vader, maar voelde zich uiteindelijk bevrijd door de dans en haar relatie met Johnny.

Zoals de recente trend in Hollywood, zijn de jaren ’80 ontgonnen voor zijn populaire films en tv-shows voor remakes, reboots, en legacy sequels. 

Ghostbusters: Afterlife, 21 Jump Street, en Terminator: Dark Fate zijn het resultaat van die trend. 

Het is geen verrassing dat Dirty Dancing in de mix is opgenomen. 

Wat nog te bezien valt is of de fans van het origineel het vervolg met open armen zullen ontvangen. 

Hoewel Grey al heeft toegegeven dat geen enkel vervolg de eerste film kan overtreffen, kan de nieuwe film misschien een nieuw publiek veroveren, net zoals Dirty Dancing dat 35 jaar eerder had gedaan.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Dirty Dancing 2 update gedeeld door Jennifer Grey

Tijdens een recent interview deelde Ferris Bueller's Day Off ster Jennifer Grey een update over haar langverwachte vervolg op haar hitfilm Dirty Dancing.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)