BTS kondigt nieuw album aan met de tagline We Are Bulletproof

Zondagochtend kondigde BTS een nieuw album aan We Are Bulletproof. Het album komt er op 10 juni 2022. De aankondiging van het nieuwe album werd met een videoclip op twitter. BTS geeft geleidelijk informatie vrij en dat is geen uitzondering. In de video is er geen verdere informatie behalve een reeks beelden. Het is ook niet duidelijk of We Are Bulletproof de titels is van het album, een nummer of een tagline.

Het album werd aangekondigd aan het einde van de laatste avond van de recente vier avonden van de groep in Las Vegas, toen de datum “2022.06.10” (10 juni) verscheen op een videoscherm aan het einde van de show, naast de tagline: “We are bulletproof.”

De groep plaatste die video zondagochtend vroeg op Twitter, terwijl het label, Big Hit Music, het album bevestigde in een post op het fan community platform Weverse. “Dit is Big Hit Music.

BTS komt terug met een nieuw album op 10 juni 2022.

Details over het nieuwe album zullen op een later tijdstip in een apart bericht worden verstrekt.”

BTS maakte eerder deze maand optredens op zowel de Grammy’s als de Oscars, waarmee ze hun nog steeds groeiende populariteit in de mainstream benadrukten.

De groep bracht  het dak naar beneden van de Grammy’s tijdens het uitvoeren van hun megahit “Butter.” Jungkook dook op spectaculaire manier van het plafond naar beneden terwijl andere bandleden in het publiek zaten naast sterren als Keith Urban. V, die ook in het publiek zat en flirtte speels met Olivia Rodrigo, die vlak voor BTS optrad.

In een knipoog en je mist het moment, gleed J-Hope bijna uit tijdens de overgang van het ene podium naar het andere, maar herstelde vlot.

De groep veranderde daarna van supersterren in superspionnen, door lichten te ontwijken met op James Bond geïnspireerde bewegingen.

Dinsdag werd bekend dat BTS lid Jungkook positief had getest op COVID-19, maar op tijd hersteld was voor de Grammy’s.

Na de Grammy’s ceremonie, bleef BTS in Las Vegas voor vier data van hun “Permission to Dance on Stage” tour op 8, 9, 15 en 16 april in het Allegiant Stadium.

BTS maakte kortgeleden een verrassende vooraf opgenomen verschijning bij de Oscars, het vieren van hun favoriete Disney en Pixar films, waaronder “Coco” en “Aladdin”. Eerder deze maand heeft de concertfilm van BTS, “BTS Permission to Dance on Stage: Seoul” $32,6 miljoen verdiend in zijn openingsweekend aan de internationale box office vanuit 3.711 bioscopen in 75 markten.

De film bracht 6,84 miljoen dollar op in Noord-Amerika, wat genoeg was om de top vijf van de binnenlandse box office charts te bereiken.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)