The Boss Baby Netflix en DreamWorks slaan de handen inelkaar voor een nieuwe vervolgserie

Netflix en DreamWorks kondigen een gloednieuwe The Boss Baby originele serie aan, The Boss Baby: Back in The Crib, en geven ook de trailer vrij op YouTube.

Netflix kondigt aan dat ze gaan samenwerken met DreamWorks Animation voor een gloednieuwe The Boss Baby originele serie. The Boss Baby was een verrassend groot succes voor DreamWorks toen het uitkwam in 2017, met een brutowinst van meer dan vier keer zijn budget tijdens zijn theatrale run. Als gevolg daarvan zou de film uitgroeien tot een franchise, garnering zowel een serie op Netflix genaamd The Boss Baby: Back in Business, evenals een theatraal uitgebracht vervolg, The Boss Baby: Family Business. 

Echter, als gevolg van de Covid-19-pandemie, presteerde het vervolg minder dan zijn voorganger in de bioscoop voordat het uiteindelijk succes vond streaming op Peacock.

Netflix heeft aangekondigd dat er een nieuwe The Boss Baby-serie naar het platform komt met een trailer op zijn Netflix After School YouTube-kanaal.

De nieuwe serie, getiteld The Boss Baby: Back in The Crib, volgt Theodore Templeton als hij gedwongen wordt om zich te verbergen met zijn broer en zijn twee nichtjes nadat hij erin is geluisd voor verduistering.

In plaats van de originele stemacteur Alec Baldwin, zal JP Karliak uit The Boss Baby: Back in Business de titelrol op zich nemen. In de serie zal ook Mary Faber te zien zijn als Tina Templeton in plaats van Amy Sedaris.

De gloednieuwe Netflix en DreamWorks Animation samenwerking staat gepland om volgende maand uit te komen. Brandon Sawyer en Matt Engstrom produceren de serie, die 12 afleveringen zal bevatten, elk met een runtime van ongeveer 22 minuten.

Terwijl er wordt voortgebouwd op de relaties in The Boss Baby: Family Business, zal de nieuwe serie ook een gloednieuwe tegenstandersgroep introduceren, The Uncuddleables, wiens belangrijkste doel het is om Baby Corp te vernietigen.

The Boss Baby: Back in The Crib zal beschikbaar zijn voor fans om te streamen op 19 mei 2022.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “The Boss Baby Netflix en DreamWorks slaan de handen inelkaar voor een nieuwe vervolgserie

Netflix en DreamWorks kondigen een gloednieuwe The Boss Baby originele serie aan, The Boss Baby: Back in The Crib, en geven ook de trailer vrij op YouTube.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)