Hacks seizoen 2 Trailer Deborah en Ava gaan op chaotische road trip

HBO heeft zojuist een nieuwe teaser trailer vrijgegeven voor Hacks seizoen 2 die een road trip vol lach en chaos teast voor Deborah en Ava.

Hacks is een Amerikaanse komedie-drama streaming televisieserie gemaakt door Lucia Aniello, Paul W. Downs, en Jen Statsky die in première ging op 13 mei 2021, op HBO Max. Starring Jean Smart, Hannah Einbinder, en Carl Clemons-Hopkins, de serie centreert de professionele relatie tussen een jonge comedy schrijver en een legendarische stand-up comédienne.

De serie kreeg lovende kritieken en won prijzen, waaronder Primetime Emmy Awards voor Outstanding Writing, Outstanding Directing, en voor Smart, Outstanding Lead Actress, evenals de Golden Globe Award voor Beste Televisieserie – Musical of Komedie. In juni 2021.

Hacks seizoen 2 Trailer

De serie volgt Ava (Hannah Einbinder), een jonge komedieschrijfster wiens carrière mislukt. Ze krijgt de kans om de legendarische stand-up comedian Deborah Vance (Smart) te helpen met het schrijven van een nieuwe één uur durende special voor haar Vegas residentie.

Deborah, hoewel rijk en gevestigd in de comedy wereld, heeft al een aantal jaren dezelfde routine gebruikt, en wordt niet langer beschouwd als een ster die in staat is om fris materiaal te bieden.

Ava is veel minder ervaren in de amusementswereld en worstelt ook met het vinden van zekerheid in haar persoonlijke leven.

De twee botsen vaak, maar Deborah’s en Ava’s verschillen leiden er uiteindelijk toe dat ze uitstekende schrijfpartners zijn.

Hoewel Deborah nieuwe show bommetjes maakt in Vegas, wakkert het haar passie voor komedie weer aan, waardoor zij en Ava de weg op gaan om het materiaal volledig uit te werken en iets groots te produceren.

Ava is veel minder ervaren in de amusementswereld en worstelt ook met het vinden van zekerheid in haar persoonlijke leven.

De twee botsen vaak, maar Deborah’s en Ava’s verschillen leiden er uiteindelijk toe dat ze uitstekende schrijfpartners zijn.

Hoewel Deborah’s nieuwe show bommetjes maakt in Vegas, wakkert het haar passie voor komedie weer aan, waardoor zij en Ava de weg op gaan om het materiaal volledig uit te werken en iets groots te produceren.

Nu is de trailer voor Hacks seizoen 2 hier, en het ziet ernaar uit dat de twee samen op pad gaan een chaotische en leuke reis gaat worden. De trailer is een snelle montage gesynchroniseerd met het nummer “Make Your Own Kind Of Music” van Cass Eliot.

Deborah en Ava zijn te zien terwijl ze zingen in auto’s, lachen, dansen, schieten met geweren, vechten en op een boot varen.

Vaste castleden zoals Marcus (Carl Clemons-Hopkins), Kayla (Megan Stalter), en Jimmy (aul W. Downs) zullen terugkeren. De trailer verraadt ook dat Laurie Metcalf (Lady Bird, The Dropout) zich bij de cast zal voegen als een nieuw personage. De volledige trailer van HBO is hieronder te zien:

Hacks seizoen 1 slaagt erin om er veel plotwendingen tussen te gooien die niet alleen Ava’s en Deborah’s relatie met elkaar uitdiepen, maar ook de relatie van de kijkers met beide personages.

De trailer voor Hacks seizoen 2 belooft verschillende veranderingen van locatie, en deze onstabiele omgeving zal Ava en Deborah zeker zowel testen als vastbinden.

Hopelijk zullen de meningsverschillen die ze onderweg zeker zullen krijgen, leiden tot kansen voor hun relatie om zich verder te ontwikkelen, en hun individuele karakters om ook te groeien in hun emotionele volwassenheid.

Naast Deborah’s en Ava’s relatie die een rijkdom aan komische scènes biedt door Smart’s droge manier van spreken en Einbinder’s even geestige replieken, schittert de rest van de cast ook in de serie en hebben ze karaktereigenschappen waar kijkers naar uit kunnen kijken in Hacks seizoen 2.

Kijkers kunnen anticiperen op wat er zal worden van de relatie tussen Marcus en Wilson (Johnny Sibilly) terwijl Marcus vermoedelijk op pad is met Ava en Deborah na zijn recente promotie.

Kijkers kunnen uitkijken naar een epische comedy tour in Hacks seizoen 2 wanneer het in première gaat op HBO Max op 12 mei.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “Hacks seizoen 2 Trailer Deborah en Ava gaan op chaotische road trip

HBO heeft zojuist een nieuwe teaser trailer vrijgegeven voor Hacks seizoen 2 die een road trip vol lach en chaos teast voor Deborah en Ava.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)