Grace and Frankie seizoen 7 trailer geeft een hartelijk einde aan de serie

Netflix geeft de trailer vrij voor Grace and Frankie seizoen 7, waarin te zien is hoe de partners-in-crime afscheid nemen van de serie.

De trailer voor Grace and Frankie seizoen 7 onthuld een sterk afscheid van de Netflix komedieserie. Grace and Frankie debuteerde in 2015 en kreeg in het begin gemengde kritieken, maar groeide gestaag uit tot een van Netflix’ populairste aanbiedingen. Met Jane Fonda en Lily Tomlin in de hoofdrollen, volgt de komedieserie Grace en Frankie, twee rivalen van 70 die partners-in-crime worden nadat hun echtgenoten hen verlaten om met elkaar te trouwen.

Grace and Frankie

Afgelopen augustus dropte Netflix de eerste vier afleveringen van het laatste seizoen. Recentelijk werden beelden van het tweede deel van Grace and Frankie seizoen 7 uitgebracht voor een emotioneel en passend einde van de langlopende serie.

Nu geeft Netflix de trailer en nieuwe beelden vrij voor Grace-and-Frankie seizoen 7, waarin te zien is dat de twee vrouwen nog maar net begonnen zijn. 

De trailer voor het laatste seizoen bevat een terugblik naar de eerste aflevering, laat emotionele momenten zien en benadrukt de onwrikbare band van het dynamische duo als Grace tegen Frankie zegt: “Ik maak liever een gekke rit met jou dan een normale rit met iemand anders.” 

Bekijk de trailer en beelden van Grace and Frankie seizoen 7 hieronder:

Gecreëerd door Martha Kaufman (Friends), Grace-and-Frankie heeft ook Martin Sheen, Sam Waterston, June Diane Raphael, Brooklyn Decker, Baron Vaughn, en Ethan Embry in de hoofdrollen. 

Geprezen als de langstlopende originele serie van Netflix, heeft Grace and Frankie zeker zijn stempel gedrukt. 

Zeven jaar lang namen Grace-and-Frankie kijkers mee op de rit terwijl het dynamische duo leeftijdsisme aanpakte, stereotypen overwon en onvergetelijke momenten creëerde. 

Het valt te verwachten dat de laatste afleveringen van Grace and Frankie een emotioneel laatste hoofdstuk zullen zijn voor de geliefde vrienden. Grace and Frankie keert terug voor seizoen 7 op 29 april op Netflix

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “Grace and Frankie seizoen 7 trailer geeft een hartelijk einde aan de serie

Netflix geeft de trailer vrij voor Grace and Frankie seizoen 7, waarin te zien is hoe de partners-in-crime afscheid nemen van de serie.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)