Jumanji 4 update gedeeld door Karen Gillan

Ster Karen Gillan deelt een veelbelovende update voor Jumanji 4. Ze verzekert dat er een nieuwe film zal komen, maar merkt op dat er onzekerheid is over wanneer dat zal zijn.

Ster Karen Gillan deelt een veelbelovende update voor Jumanji 4, en verzekert dat er een nieuwe film zal komen, maar merkt op dat er onzekerheid is over wanneer dat zal zijn. Gillan maakte haar debuut in de actieavonturen franchise met 2017’s Jumanji: Welcome to the Jungle waarin ze de hoofdrol speelde als Ruby Roundhouse, een van de avatars in de titulaire videogame die over gespecialiseerde vechtsporten beschikt.

Roundhouse diende als de videogame tegenhanger voor Morgan Turner’s Martha Kaply, een tiener en verlegen klasgenoot van Alex Wolff’s Spencer Gilpin die met hem begint te daten aan het einde van hun eerste film.

Jumanji 4

Gillan hernam de rol in Jumanji: The Next Level, waarin Martha en haar vrienden terugkeren in het videospel nadat een gedesillusioneerde Spencer probeert hetzelfde niveau van avontuur te heroveren als eerder. 

De twee Jumanji vervolgen kregen over het algemeen positieve kritieken van critici, scoorden beter dan de Robin Williams-geleide franchise launcher, en zijn grote box office successen, een gecombineerde brutowinst van 1,762 miljard dollar tegen een gecombineerde budget van 232 miljoen dollar. 

Omdat de Jumanji films nog steeds grote publiekstrekkers zijn, lijkt de studio erop gebrand om de bal aan het rollen te houden met een nieuwe film en een van de sterren deelt wat inzicht over hoe de dingen gaan met het volgende deel.

In een recent interview met The Hollywood Reporter voor haar sci-fi thriller Dual, gaf Gillan openheid over de in ontwikkeling zijnde Jumanji 4. 

Hoewel ze niets zegt over de details van het nieuwe vervolg, bevestigt de actrice dat er een nieuwe film komt, maar zegt ze dat de timing nog bepaald moet worden. Zie hieronder wat Gillan deelde:

Ik weet het niet. Ik denk dat we nog een film gaan maken, maar de vraag is wanneer. Dat is wat nog niemand weet.

Jumanji 4 update gedeeld door Karen Gillan 02

Gillan’s Jumanji 4 update valt in lijn met wat producent Hiram Garcia heeft gedeeld in de jaren sinds Jumanji: The Next Level de bioscopen raakte. 

Garcia heeft er alle vertrouwen in dat de nieuwe film ergens in de toekomst van de grond zal komen. Hij heeft kortgeleden zelfs een grote visie geopperd voor de volgende film en aangegeven dat deze van start zou gaan nadat co-schrijver, regisseur Jake Kasdan en ster Dwayne Johnson klaar zijn met hun volgende film, Red One. 

Met de Amazon vakantie actiefilm die naar verwachting pas later dit jaar zal draaien en Gillan die wijst op een onzekerheid over wanneer de volgende film zal beginnen, lijkt het waarschijnlijk dat Jumanji 4 ergens volgend jaar zal beginnen.

Naast Red One heeft Johnson zijn handen vol met een verscheidenheid aan andere projecten, waaronder het afronden van Netflix’s Red Notice-trilogie, terwijl Gillan momenteel Guardians of the Galaxy Vol. 3 en The Guardians of the Galaxy Holiday Special filmt. 

Met de filmmakers en sterren allemaal druk bezig op dit moment, is het begrijpelijk Jumanji 4 is nog niet gematerialiseerd of terug naar schieten, hoewel met alle betrokkenen blijven vertrouwen dat het zal worden gemaakt, lijkt het waarschijnlijk dat het zal gebeuren vroeger dan later. 

In de tussentijd kan het publiek Jumanji: Welcome to the Jungle opnieuw bekijken op Starz.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)