De eerste lange trailer voor Netflix' aankomende comics-verfilming Heartstopper duikt voorover in het schattige, romantische coming-of-age-verhaal.

Heartstopper Trailer onthult Netflix’s schattige LGBTQ+ Rom Com

De officiële full-length trailer voor Netflix’s aankomende LGBTQ+ romantische komedieserie Heartstopper is eindelijk hier. De aankomende Netflix serie is een bewerking van Alice Oseman’s populaire YA webcomic met dezelfde naam, waarin de onwaarschijnlijke vriendschap tussen de Britse tieners Charlie Spring en Nick Nelson opbloeit nadat de twee op een dag naast elkaar moeten zitten in de klas. 

Heartstopper de strip dook in het liefdesverhaal van de twee tieners terwijl ze probeerden te navigeren door hun leven, hun nieuwe liefde, coming out, en elke wending daartussen.

Heartstopper

Netflix heeft de officiële Heartstopper trailer onthuld. De emotionele video neemt kijkers mee in de achtbaan die hoofdrolspeler Charlie berijdt in een poging om te ontdekken of de gevoelens van zijn geheime crush overeenkomen met de zijne. Bekijk de trailer hieronder:

Van het toetreden tot het rugbyteam van de school tot het benadrukken van het menselijke verlangen om er gewoon bij te horen, 

Heartstopper bewijst nu al een emotioneel coming-of-age-verhaal te zijn dat het publiek niet zal willen missen. 

Deze serie heeft het potentieel om echt te passen in de andere romcom inspanningen van Netflix, en de toegewijde Heartstopper fanbase zal waarschijnlijk blij zijn om Charlie en Nick naar het kleine scherm te zien komen. 

Het lijkt erop dat het creatieve team ook de zoete geest van de strips heeft behouden.

Joe Locke en Kit Connor zullen Charlie en Nick spelen, met Yasmin Finney, Corinna Brown, Kizzy Edgell, en William Gao ook onder de Heartstopper cast. 

Seizoen 1 bestaat uit acht afleveringen, geschreven door Oseman zelf, met Euros Lyn in de regisseursstoel. 

Het publiek kan zich onderdompelen in het romantische coming-of-age verhaal dat Heartstopper is wanneer het eerste seizoen volgende week verschijnt.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)