Lincoln Lawyer Trailer brengt Michael Connelly’s Mickey Haller in mei 2022 naar Netflix

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor The Lincoln Lawyer, waarin Manuel Garcia-Rulfo te zien is als de onorthodoxe verdedigingsadvocaat Mickey Haller.

The Lincoln Lawyer trailer brengt Michael Connelly’s Mickey Haller naar Netflix. Gebaseerd op Connelly’s roman, The Lincoln Lawyer won aan populariteit toen een adaptatie met Matthew McConaughey in 2011 op het witte doek kwam. Ontwikkeld door misdaad drama meesterbrein David E. Kelly, was de Lincoln Lawyer serie oorspronkelijk gepland om in 2020 in première te gaan op CBS.

The Lincoln Lawyer

Vorig jaar kondigde Netflix aan dat het de serie had opgepikt en dat Manuel Garcia-Rulfo de glad pratende, onconventionele advocaat Mickey Haller zou spelen.

Kortgeleden onthulden beelden van de Lincoln Lawyer-serie de eerste blik op Garcia-Rulfo’s Mickey Haller, evenals de rest van de cast.

Nu geeft Netflix de trailer vrij voor The Lincoln Lawyer, waarin te zien is hoe Mickey Haller grote zaken aanpakt in de stad Los Angeles terwijl hij zijn advocatenpraktijk runt vanuit de achterbank van zijn vintage Lincoln Town Car. 

In Lincoln-Lawyer neemt Mickey (Garcia-Rulfo) een high-profile moordzaak aan terwijl hij probeert zijn ontrafelde familieleven weer op orde te krijgen. 

Bekijk hieronder de trailer en de poster voor Lincoln Lawyer:

Lincoln Lawyer Trailer brengt Michael Connelly's Mickey Haller naar Netflix 02

Gebaseerd op The Brass Verdict, de tweede roman in Connelly’s Lincoln-Lawyer-serie, zal Netflix’s kleine schermadaptatie bestaan uit 10 afleveringen van een uur.

The Lincoln-Lawyer heeft ook Neve Campbell als Mickey’s ex-vrouw Maggie in de hoofdrol, samen met Becki Newton, Jazz Raycole, en Angus Sampson die de ondersteunende cast vervolledigen.

The Lincoln-Lawyer is gemaakt door Ted Humphrey en heeft fans van Connelly’s serie veel te bieden. 

Garcia-Rulfo zal een nieuwe kijk op de titulaire advocaat bieden, en de serie zal een verhaallijn voor Mickey presenteren die niet werd aangeraakt in de verfilming. 

The Lincoln-Lawyer begint te streamen op Netflix op 13 mei 2022.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!

Bron – Netflix, CBS, Youtube, Screen Rant

 
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)