Jennifer Lopez Netflix documentaire Halftime geselecteerd als Tribeca Opening Night Film

Jenny from the block zal terugkeren naar haar oude geboortegrond.

Jennifer Lopez: De 2022 editie van het Tribeca Festival zal op woensdag 8 juni beginnen met de wereldpremière van Halftime, een nieuwe Netflix documentaire die belooft wat stervertoning te injecteren in de jaarlijkse viering van films en media. De film volgt Jennifer Lopez terwijl ze nadenkt over haar carrière als een wereldwijde opname ster en film icoon.

Jennifer Lopez

Tribeca zal de première van de film organiseren in het United Palace in Washington Heights in upper Manhattan, dat slechts een paar metrohaltes verwijderd is van Lopez’ geliefde Bronx, het stadsdeel waar ze opgroeide. De film debuteert op Netflix op 14 juni.

De documentaire is geregisseerd door Amanda Micheli en biedt een intieme blik achter de schermen van Lopez terwijl ze zich voorbereidt op haar Super Bowl Halftime Show, evenals haar optreden tijdens de recente presidentiële inauguratie.

“Het is een eer om geselecteerd te zijn voor de openingsavond van Tribeca, en zo passend om deze belangrijke mijlpaal in Jennifer’s leven en carrière te vieren op slechts kilometers van waar ze opgroeide! Om de kans te krijgen deze film op het grote scherm te delen met een New Yorks publiek is een droom die uitkomt,” zei Micheli.

Tribeca is veel verder gegaan dan het centrum in Manhattan. De editie van dit jaar zal plaatsvinden in het Beacon Theater, het United Palace, Pier 57, Spring Studios, BMCC Tribeca Performing Arts Center, SVA Theatre, Village East by Angelika, Cinépolis Chelsea, Waterfront Plaza at Brookfield Place en Battery Park City.

Het Tribeca Festival is altijd een activistisch festival geweest, een viering van entertainment en vernieuwing te midden van opmerkelijke uitdagingen. 

We zijn verheugd om te openen met ‘Halftime’, een inspirerende documentaire die het activisme van Jennifer Lopez belicht via haar iconische Super Bowl halftime show, zegt Jane Rosenthal, medeoprichter van het Tribeca Festival en CEO van Tribeca Enterprises. 

Tribeca is er trots op een brede selectie van diverse programmering aan te bieden die onze toewijding aan gelijkheid en inclusie weerspiegelt, en we staan te popelen om deze prachtige verkenning van JLo’s Latina cultuur en erfgoed in première te laten gaan in het United Palace, op slechts een steenworp afstand van de Bronx.

Rosenthal’s mede-oprichter Robert De Niro was ook uitbundig.

Krachtige verhalen of het nu in muziek, film of games is moedigen ons aan om te vechten voor algemene waarden die de mensheid samenbinden. 

‘Halftime,’ met Jennifer Lopez, herinnert ons daaraan, zei De Niro. Het Tribeca Festival staat te popelen om publiek van over de hele wereld samen te brengen om het belang van doelgedreven creatieve expressie te eren.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)