Is Stranger Things seizoen 4 het einde?

De trailer van Stranger Things seizoen 4 spreekt over het begin van het einde, waardoor veel fans zich afvragen of dit het laatste uitstapje van de Netflix-serie is.

De Stranger Things seizoen 4 trailer heeft een enorme oorlog en inzet voor karakter, die de vraag oproept, is dit het laatste seizoen? Stranger Things heeft een lange weg afgelegd sinds de serie debuteerde in 2016. Wat ooit een donker coming-of-age-drama was met hints van sci-fi en horror, is nu een volwaardige sci-fi horrorserie met fantasyelementen, zoals de nieuwste Stranger Things seizoen 4 trailer een ijzingwekkende schurk laat zien, gespeeld door Robert Englund, de iconische ster van de Nightmare On Elm Street-franchise.

Ondanks of misschien wel dankzij de geleidelijke verschuiving van de toon van de serie en de toenemende reikwijdte, is Stranger-Things alleen maar populairder geworden in de jaren sinds het begon. 

Nu de releasedatum van Stranger-Things seizoen 4 in mei 2022 nadert, is de serie trots op zijn plaats als een van de populairste originele series van Netflix ooit. 

Maar met al het gepraat over het einde in de laatste trailer, zou het begrijpelijk zijn als kijkers zich afvragen of Stranger-Things seizoen 4 de laatste hoera van de serie zal zijn.

Gelukkig is het antwoord nee. Stranger-Things seizoen 4 zal niet het einde van de serie zijn. 

In plaats daarvan zal seizoen 4 het voorlaatste seizoen zijn. De Netflix hit is ingesteld om te eindigen met seizoen 5, wat betekent dat Stranger Things seizoen 4 technisch correct is als de trailer verwijst naar de komende afleveringen als het begin van het einde van de serie. 

Dit kan echter enigszins misleidend zijn, omdat de garantie van verdere spinoffs ervoor zorgt dat het universum van de serie niet volledig zal eindigen met de komst van Stranger Things seizoen 5.

Hoeveel seizoenen van Stranger Things zullen er zijn?

Na het tweedelige seizoen 4 van 2022 komt er nog een laatste seizoen van Stranger Things. Maar zodra Stranger Things seizoen 5 is voltooid, zal het fictieve universum van de serie verder worden uitgebreid via talloze spinoffs. 

Alhoewel de specifieke onderwerpen van deze series nog niet zijn aangekondigd, is er online al volop door fans gespeculeerd over welke personages hun verhaal na seizoen 5 zullen voortzetten. 

Stranger Things ster Gaten Matarazzo moest zelfs ingaan op de geruchten van een mogelijke Steve en Dustin spinoff, opmerkelijk genoeg, bevestigde noch ontkende hij eventuele plannen voor de serie.

Netflix co-CEO Ted Sarandos kondigde in 2021 aan dat Stranger Things meerdere spin-offseries zou krijgen, waarmee hij bevestigde dat het fictieve universum van de serie niet zal ophouden te bestaan aan het einde van seizoen 5. 

Echter, in zijn huidige versie zal Stranger Things seizoen 5 het einde van de serie zijn.

Dit geeft de makers nog twee seizoenen om het verhaal van Eleven, Mike, en de rest van de Hawkins bende, evenals Hopper, en Joyce af te ronden, wat misschien lijkt op een zware taak. 

Gelukkig zullen de afleveringen van Stranger Things seizoen 4 meer dan een uur per stuk duren, wat de makers zal helpen om deze ambitieuze onderneming tot een goed einde te brengen.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “Is Stranger Things seizoen 4 het einde?

De trailer van Stranger Things seizoen 4 spreekt over het begin van het einde, waardoor veel fans zich afvragen of dit het laatste uitstapje van de Netflix-serie is.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)