Netflix's live-action Avatar: The Last Airbender serie voegt drie acteurs toe aan de rolverdeling, waaronder Teen Wolf, Sonic 2, en The Baby-Sitters Club sterren.

Avatar Live Action Netflix serie voegt Teen Wolf en Sonic 2 sterren toe

Netflix’s aankomende Avatar: The Last Airbender-serie voegt verschillende nieuwe acteurs toe aan de live-action cast. De vorige bewerking van de originele Avatar: The Last Airbender animatieserie, een film onder leiding van M. Night Shyamalan in 2010, liet helaas een bittere smaak achter in de mond van fans. 

Dit zorgde voor enige ongerustheid over de nieuwste poging om iets van het succes van de animatieserie te vangen, wat alleen maar werd versterkt toen de oorspronkelijke makers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko het project in 2020 verlieten.

Avatar

Na hun vertrek nam Albert Kim het over als showrunner, en beloofde een project waar zowel oude als nieuwe fans van de serie zeker van zullen houden. 

Kim was een fan van de originele tekenfilm, en nadat hij een diverse cast en crew achter de nieuwe live-action ATLA garandeerde, kregen fans weer wat optimisme voor het project. 

Gordon Cormier speelt Aang in de nieuwe serie, bijgestaan in zijn zoektocht naar bending masters door Kiawentiio en Ian Ousley als Katara en Sokka. 

Hun reis wordt voortdurend onderbroken door Zuko (Dallas Liu), die met de hulp van zijn oom Iroh (Paul Sun-Hyung Lee) op jacht gaat naar de Avatar.

Nu gaat Avatar: The Last Airbender verder met het beëindigen van de cast met deze nieuwe acteurs, volgens Avatar News en KnightEdgeMedia. Arden Cho, Momona Tamada, en Simon Chin werden allen kortgeleden aangekondigd, alhoewel er niets is gezegd over welke karakters zij zullen spelen. 

Cho is het best bekend voor het spelen van Kira in Teen Wolf, Chin’s recentste optreden is in Sonic the Hedgehog 2, en Tamada is al bekend bij Netflix door haar werk in The Baby-Sitters Club als Claudia.

ATLA seizoen 1 is momenteel aan het filmen en zal zijn verhaal vertellen in acht afleveringen van een uur. 

De productie van de Netflixserie begon eind vorig jaar, met de voorzichtige suggestie van een eind 2022 release datum. 

Alhoewel sommige hoopvolle fans hier nog steeds aan vasthouden, zouden de voortdurende casting-updates voor ATLA kunnen wijzen op een langere wachttijd, waarschijnlijk begin 2023. 

Kortgeleden werd er een casting oproep gedaan voor een personage genaamd Dakota, die al snel werd gezien als Avatar Kuruk. 

Kim heeft fans gewaarschuwd dat de live-action ATLA niet precies zo zal zijn als de tekenfilm, omdat ze van plan zijn om enkele nog niet vertelde verhalen binnen het universum te verkennen, wat duidelijk blijkt uit de opname van personages zoals Suki’s moeder, die nooit werd genoemd in het origineel.

Aangezien er wijzigingen worden aangebracht aan het verhaal voor de live-action bewerking, is het moeilijk om te speculeren wie deze acteurs zullen spelen in Avatar: The Last Airbender. 

Echter, verschillende van deze acteurs hebben eerder stunt rollen gespeeld: Chin heeft verschillende gewelddadige en gevechtsklare personages onder zijn riem, en Cho is al vertrouwd met zwaardvechten uit haar Teen Wolf dagen.

Deze vaardigheden zullen zeker een voordeel zijn voor wie deze acteurs ook vertolken in Netflix’ Avatar: The Last Airbender.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!

Bron – Screen Rant

 
Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “

Netflix's live-action Avatar: The Last Airbender serie voegt drie acteurs toe aan de rolverdeling, waaronder Teen Wolf, Sonic 2, en The Baby-Sitters Club sterren.

Avatar Live Action Netflix serie voegt Teen Wolf en Sonic 2 sterren toe

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)