Killing Eve spin-off over Spymaster Carolyn in ontwikkeling

Een spin-off die zich afspeelt in de wereld van Killing Eve is naar verluidt in ontwikkeling. Het zal zich richten op het achtergrondverhaal van MI6 spymaster Carolyn Martens.

Een spin-off van het populaire spionagedrama Killing Eve dat zich zal richten op het personage van spymaster Carolyn Martens is naar verluidt in de maak. Oorspronkelijk uitgezonden in 2018, is Killing Eve gebaseerd op de Villanelle-boeken van Luke Jennings en volgt het verhaal van Eve Polastri, een MI6-officier die de psychotische huurmoordenaar Villanelle achtervolgt.

Killing Eve Spin-off

Onderdeel van Polastri’s ondersteuningsteam is de meedogenloze spionnenmeester Carolyn Martens, gespeeld door Fiona Shaw, hoofd van de Rusland desk van de inlichtingendienst, die bereid is om alles uit de kast te halen om haar doelen te bereiken. 

Killing Eve seizoen 4, het laatste seizoen, ging in februari van dit jaar in première en zal zijn laatste aflevering op 10 april uitzenden.

Fans van Killing Eve zullen echter niet voor altijd afscheid hoeven te nemen van de spionagewereld van de serie, want er is zojuist een nieuwe spin-off aangekondigd die zich richt op de achtergrond van Martens.

Volgens Deadline, is de nieuwe serie in de vroege stadia van ontwikkeling en heeft nog geen goedkeuring gekregen.

Het zal zich richten op de vroege dagen van Martens in de Britse geheime dienst, en het verhaal vertellen van hoe ze de eigenzinnige poppenspeler werd die haar karakter in de serie definieert.

Killing Eve spin-off over Spymaster Carolyn in ontwikkeling 02

Martens is een fanfavoriet, en een van de vele sterke vrouwelijke personages die Killing Eve zo’n hit maken bij het publiek. 

Het is niet verwonderlijk dat de volgende uitstap in deze wereld zich op haar zou richten, omdat het personage een complete scène-stealer is. 

Nieuws over spin-offs was ook te verwachten, omdat eerder deze week Killing Eve seizoen 4 hoofd Laura Neal liet doorschemeren dat er mogelijk verdere uitbreiding komt na de serie finale op zondag.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “Killing Eve spin-off over Spymaster Carolyn in ontwikkeling

Een spin-off die zich afspeelt in de wereld van Killing Eve is naar verluidt in ontwikkeling. Het zal zich richten op het achtergrondverhaal van MI6 spymaster Carolyn Martens.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)