Netflix bevestigd einde van populaire serie voor première van seizoen 3

Netflix heeft een reputatie dat het moeilijk is voor een serie om voorbij seizoen 2 te komen. In het verleden zijn al verschillende populaire series stop gezet. Het gebeurd niet vaak dat Netflix bevestigd dat een serie er mee ophoud te bestaan als het seizoen nog niet zijn debuut heeft gemaakt. Toch is er voor deze serie al bevestigd dat het derde seizoen het laatste is.

Netflix Cancel Reputatie

Fans, abonnees hebben zich er al vaak boos in gemaakt dat Netflix populaire series cancelt. Het gebeurd ook wel dat het aankomende seizoen wordt bevestigd als het laatste, finale seizoen.

Nu de fans van Locke And Key aan het wachten zijn op het derde seizoen van de serie heeft Netflix bevestigd dat het ook het laatste seizoen zal zijn. We kunnen ons voorstellen dat fans en abonnees niet happy gaan zijn met deze beslissing.

In het verleden zijn er succesvolle petitie gevoerd om een extra seizoen van een serie die was stop gezet. Een petitie is geen zekerheid dat Netflix daar rekening mee houd. Het maakt wel indruk als er veel handtekeningen verzameld kunnen worden.

Zijn er vele handtekeningen verzameld zal de streamer er rekening mee houden dat de serie nog populair is en dat het financieel nog gunstig zou kunnen zijn om een extra seizoen te maken.

Het is in het verleden al enkele keren gebeurd, maar een zekerheid is het zeker niet!

Locke and Key is gebaseerd op de gelijknamige stripboeken en volgt de drie kinderen van Locke die na de dood van hun vader verhuizen van Seattle naar zijn ouderlijk huis in Massachusetts. 

Al snel ontdekken ze magische sleutels, verborgen in het huis – toepasselijk Keyhouse genoemd – die kunnen worden gebruikt om geheime deuren te openen. 

Echter, een demonische aanwezigheid is ook op zoek naar de sleutels. Seizoen 3 van de fantasy-horrorserie komt dit jaar uit op de streamer.

Co-showrunners en executive producers Carlton Cuse en Meredith Averill zeiden in een verklaring: “Toen we eenmaal begonnen te werken aan de serie, voelden we dat drie seizoenen de ideale lengte was om het verhaal van de Locke familie en hun Keyhouse avonturen tot een bevredigend einde te brengen. 

Als verhalenvertellers zijn we dankbaar dat we de kans hebben gekregen om onze versie van Joe Hill en Gabriel Rodriguez’s ongelooflijke verhaal precies zo te vertellen als we wilden. 

We houden de magische sleutels echter voor ons eigen persoonlijk gebruik.”

“Locke and Key” heeft Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Petrice Jones, Laysla De Oliveira, Griffin Gluck, Aaron Ashmore, Hallea Jones en Brendan Hines in de hoofdrollen.

Samen met Cuse en Averill, werd het ontwikkeld voor televisie door Aron Eli Coleite. Uitvoerend producenten zijn Cuse, Averill, Coleite, Lindsey Springer, Tim Southam, Michael Morris, Joe Hill, John Weber, Frank Siracusa, Chris Ryall, Ted Adams, Lydia Antonini, Andy Muschietti, Barbara Muschietti, David Alpert, Rick Jacobs en Kevin Lafferty.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)