Verlenging Severance seizoen 2 bevestigd door Apple TV+

Apple TV+ bevestigt de verlenging van seizoen 2 van Severance voor de streamingserie. De thrillerserie, gemaakt door Dan Erickson en geregisseerd door Ben Stiller en Aoife McArdle, ging op 18 februari van dit jaar in première en werd alom geprezen door de critici. De finale van Severance seizoen 1 komt vrijdag 8 april uit op de streamer.

Het uitgangspunt van Severance draait om de titulaire procedure, een gespecialiseerde vorm van hersenchirurgie waarbij iemands privéleven en werkleven volledig gescheiden worden, alsof ze door twee verschillende mensen worden ervaren. 

De serie volgt voornamelijk Mark (Adam Scott), een ontslagen werknemer van Lumon Industries, als zowel zijn “innie” en “outie” afzonderlijk beginnen met het ontdekken van een sinistere samenzwering op zijn surrealistische werkplek. 

Severance, met een sterrencast, heeft ook Zach Cherry, Britt Lower, Tramell Tillman, John Turturro, Christopher Walken, en Patricia Arquette.

Nu, vlak voor de première van seizoen 1, kondigt Apple TV+ aan dat Severance seizoen 2 wordt verlengd, waardoor het aangrijpende mysterie zich verder zal ontvouwen. Stiller, die ook uitvoerend producent van de serie is, viert het nieuws in een verklaring waarin hij bevestigt dat hij en Erickson het altijd als een meer seizoenen verhaal hebben gezien. 

Matt Chernis, hoofd programmering van Apple TV+, laat ook weten blij te zijn dat de streamer “dieper in kan gaan op deze geheel unieke wereld” in Severance seizoen 2. Bekijk de volledige verklaring van Stiller hieronder:

Het is echt spannend om de respons te zien van mensen die van de show houden - en het niveau van betrokkenheid van de fans. Het is een lange weg geweest om 'Severance' op televisie te brengen. Ik las de eerste pilot van Dan meer dan vijf jaar geleden. Het is altijd een verhaal voor meerdere seizoenen geweest, en ik ben echt blij dat we het kunnen voortzetten. Ik ben onze partners bij Apple TV+ dankbaar dat ze er de hele tijd achter hebben gestaan. Alle lof voor Keir!

Zelfs in het huidige tijdperk van prestigetelevisie valt Severance seizoen 1 op als een unieke serie, waarin de mysteriethriller op vaak opvallende manieren wordt gecombineerd met de werkplek komedie. 

Naarmate de wereld van de show zich ontwikkelde, zagen kijkers verschillende verrassende ontwikkelingen ontvouwen, variërend van Lumon’s ontslag overuren protocol tot Ms. Casey die Mark’s overleden vrouw, Gemma, is. 

Het weinige dat tot nu toe is getoond van de innerlijke werking van het sinistere bedrijf maakt duidelijk dat er nog veel meer te ontdekken valt, waardoor dit nieuws van een Severance seizoen 2 vernieuwing bijzonder spannend is voor fans.

Met de belofte van toekomstige afleveringen veilig in de hand, kunnen kijkers nu hun volledige aandacht richten op de Severance seizoen 1 finale, die verder gaat na het cliffhanger einde van aflevering 8. 

Mark, Irving, en Helly’s innies staan allemaal op het punt om het leven buiten Lumon voor het eerst te ervaren, dankzij Dylan die achterblijft om het overwerk protocol te activeren, maar ze zouden kunnen ontwaken in zeer compromitterende omstandigheden. 

De grootste vraag is misschien wel of Arquette’s Harmony Cobel/Mrs. Selvig, die waarschijnlijk getuige zal zijn van Mark’s wissel, de situatie zal gebruiken om haar recente ontslag ongedaan te maken, of Mark en de andere innies zal helpen uit een verlangen naar wraak. 

Die situatie zal zich afspelen wanneer Severance seizoen 1 aflevering 9 deze vrijdag dropt op Apple TV+.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)