Milestone’s Blood Syndicate Trailer geeft voorproefje van de reboot van de serie

Een van Milestone's fan favoriete titels, Blood Syndicate, keert terug na een lange afwezigheid. DC Comics heeft een trailer vrijgegeven voor de aankomende serie.

Een van Milestone Media’s favoriete titels, Blood Syndicate, keert terug naar comics na een lange afwezigheid. DC Comics heeft een trailer vrijgegeven die een voorproefje geeft van de reboot van de reeks die later dit jaar zal verschijnen.

Toen Milestone’s terugkeer naar DC Comics werd aangekondigd met drie lopende titels, Static: Season One, Hardware: Season One, en Icon and Rocket: Season One, was de populaire groep van meta-mensen gekend als het Blood Syndicate niet opgenomen in de line-up.

Nu de eerste fase van Milestone’s comeback wordt afgerond met de eerste seizoensfinales van de eerste drie reeksen, is Blood Syndicate gepland als de volgende reboot-titel.

In een nieuwe trailer uitgebracht door DC Comics, kunnen fans een voorproefje krijgen van wat komen gaat in Blood Syndicate: Season One #1, geschreven door Geoffrey Thorne (Green Lantern, Truth & Justice) met art door ChrisCross, die eerder de originele titel illustreerde.

Hoewel de aankomende titel wordt omschreven als een “reimagining” van de burgerwacht bende, keren veel personages terug, zoals Wise Son, Tech9, en Fade. Thorne sprak over de serie en zei: “Wise Son is in wezen onverwoestbaar en supersterk.

Tech-9 kan elk wapen maken dat hij kan bedenken. Fade is in principe in staat om door muren te lopen.” De maandelijkse serie die de terugkeer van een belangrijke aanwezigheid in het Milestone Universum uitbeeldt, zal in mei van start gaan.

Blood Syndicate Trailer

Na Wise Son en Tech-9’s terugkeer naar huis van hun tijd in het leger, leren ze snel dat Dakota City is veranderd door de Big Bang. 

Het verhaal speelt zich af na Static, Hardware en Icon and Rocket. De nieuwe status quo zal worden verkend in Blood Syndicate: Seizoen 1. 

Het boek concentreert zich echter rond Paris Island, waar helden niet de norm zijn. Met de introductie van het Blood Syndicate, zal de Dakotaverse blijven uitbreiden, wat de spannende mogelijkheid van cross-overs maakt, zoals onthult door Icon and Rocket #6 waarin Static opdook naast het titulaire superduo.

Zoals Static: Season One onthulde, respecteert de Dakotaverse reboot het bronmateriaal, met de versies van personages die fans verwachten te zien.

Net zoals Static elementen van de originele jaren ’90 run bevatte, implementeerde het ook aspecten van de tekenfilmserie Static Shock.

Hoewel de eerste aflevering van Blood Syndicate misschien niet volledig lijkt op de iteratie die fans zich herinneren, zal het waarschijnlijk leiden tot een meer herkenbare weergave. 

Het eerste seizoen van Static duurde voordat Virgil Hawkins zijn superheldenidentiteit omarmde. Op dezelfde manier kan het enige tijd duren voordat de kernleden van Blood Syndicate zich bij het team voegen. 

Sommige personages zoals Aquamaria kunnen zelfs opduiken in andere Milestone series zoals Static: Season Two, voordat ze verschijnen in Blood Syndicate, zoals ze was afgebeeld in Static Shock met een gedenkwaardige verhaallijn. 

Terwijl de Dakotaverse zich uitbreidt, kunnen fans kwaliteitsverhalen blijven verwachten van de uitgeverij met het debuut van Blood Syndicate.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)