The Time Capsule Trailer en Poster onthuld

De trailer voor sci-fi romance The Time Capsule in première, samen met een eerste blik op de filmposter.

De exclusieve trailer en poster is onthuld voor de aankomende film, The Time Capsule. De FilmRise release, die op 3 juni in de bioscoop en op aanvraag te zien zal zijn, is een sciencefictionromance die een down-and-out politicus genaamd Jack volgt (gespeeld door Todd Grinnell van One Day at a Time) die per ongeluk weer samenkomt met zijn eerste liefde, Elise (Brianna Hildebrand, die voor het eerst doorbrak in de Deadpool filmfranchise).

Ze is net terug van een ruimtereis die 20 jaar geduurd heeft, maar is op de een of andere manier nog geen dag ouder geworden.

The Time Capsule

Met een gekwetst ego na zijn recente mislukte politieke campagne en moe van het proberen te redden van zijn huwelijk met zijn controlerende vrouw Maggie (gespeeld door KaDee Strickland uit Private Practice), zoekt Jack zijn toevlucht in het zomerhuis aan het meer van zijn familie. 

De plek waar hij een groot deel van zijn tienerjaren doorbracht, wordt plotseling een nog sterkere herinnering aan het verleden wanneer zijn ex-vriendin arriveert en er nog precies hetzelfde uitziet als de dag dat ze vertrok op een missie naar de ruimte. 

De vraag wordt dan: zal Jack een tweede kans krijgen bij zijn eerste liefde, of zal hij die lessen gebruiken om aan zijn huidige huwelijk te werken?

Grinnell is de laatste tijd bij meer familiekomedies betrokken geweest. Niet alleen was hij een integraal onderdeel van de geliefde Netflix (en later Pop TV) reboot van One Day At A Time, maar hij speelde kortgeleden ook de hoofdrol in de Amazon Prime dramaserie With Love. 

Om die reden lijkt The Time Capsule misschien een beetje een afwijking. Maar met de trailer, die je alleen kunt bekijken, biedt het sci-fi element een springplank voor wat zeker een verkenning van liefde en familie zal zijn net als het werk waar hij al bekend om staat.

The Time Capsule Trailer

The Time Capsule speelt zich af in de toekomst, maar het is een toekomst dichtbij genoeg om herkenbaar te zijn. 

Hoewel de ruimtevaart in het verhaal duidelijk geavanceerder is dan de onze, dient het eigenlijk alleen maar als uitgangspunt voor Jack om enkele indringende vragen over zijn leven onder ogen te zien. 

Is hij nog steeds de persoon op wie Elise ooit verliefd werd, of is hij veranderd in de persoon die zijn vrouw Maggie nodig heeft? 

Is terugkeren naar de liefde die hij in het verleden had weglopen, of is blijven in een ongelukkig huwelijk in het heden verstoppen?

De trailer maakt de antwoorden niet duidelijk, maar benadrukt in plaats daarvan de melancholische en contemplatieve aard van het verhaal. 

Bekijk hieronder de poster van de The Time Capsule, die bijdraagt aan de etherische sfeer die in de trailer wordt gemaakt.

The Time Capsule Poster

The Time Capsule Trailer en Poster onthuld 02

De Time Capsule van Landier Entertainment is geschreven door Chad Fifer, die eerder het geanimeerde superheldenavontuur The Chosen One schreef, en Erwann Marshall, die met The Capsule zijn regiedebuut op lange termijn viert. 

De cast van deze multi-genre film wordt gecompleteerd door Baron Vaughn (Grace And Frankie) en Ravi Patel (Wonder Woman 1984).

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)