Handmaids Tale Seizoen 5 cast Christine Ko

Christine Ko voegt zich bij de cast van The Handmaid's Tale voor het langverwachte vijfde seizoen, waarin ze de rol van verzetsleider Lily op zich neemt.

Christine Ko zal toetreden tot de wereld van Gilead in The Handmaids Tale seizoen 5. De serie, gebaseerd op de roman van Margaret Atwood uit 1986, werd in 2017 voor het eerst uitgezonden op Hulu en heeft een scala aan prijzen vergaard. Het vertelt het verhaal van een seksistische dystopische samenleving die de VS heeft overgenomen na een rampzalige burgeroorlog.

Handmaids Tale Seizoen 5 Christine Ko

Waar vrouwen zwaar worden onderworpen en velen van hen worden onderworpen om te leven als “handmaids,” waarin ze worden gedwongen om de kinderen van machtige mannen te baren.

Met Elizabeth Moss, Yvonne Strahovski en Alexis Bledel in de hoofdrollen, zal het vijfde seizoen verder gaan waar het vierde seizoen ophield.

Nu, zoals gemeld door THR, zal Upload and Dave ster Christine Ko zich naar verluidt bij de cast voegen voor The Handmaid’s Tale seizoen 5.

Zij zal de rol op zich nemen van Lily, een leider in de verzetsbeweging. Lily is een sterk en heftig personage en een krachtige bondgenoot voor degenen die haar vertrouwen weten te winnen.

Handmaids Tale Seizoen 5 cast Christine Ko 02

Of het vijfde seizoen van de serie in staat is om iets van de kritieken die de eerdere seizoenen oogstten terug te winnen, moet nog blijken. 

Terwijl seizoen 1 ongelooflijk goed werd ontvangen, begonnen veel critici hun geduld te verliezen met enkele van de meer repetitieve elementen en grimmige sfeer van de serie. 

De introductie van een fel verzetspersonage zou daarom wel eens het leidende licht kunnen blijken te zijn dat de serie nodig heeft, en The Handmaid’s Tale kunnen helpen weer voet aan de grond te krijgen. 

Tot nu toe is er nog geen releasedatum bevestigd voor seizoen 5, maar bronnen zeggen dat het ergens in 2022 wordt verwacht.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)