BARRY Seizoen 3 trailer toont Bill Hader’s huurmoordenaar die worstelt met zijn verleden

Barry Seizoen 3: HBO heeft de trailer voor BARRY Seizoen 3 vrijgegeven en de datum onthuld waarop de serie zal terugkeren. BARRY is een ongelooflijk succes sinds het begon in 2018. De serie volgt Barry, gespeeld door Bill Hader, terwijl hij probeert zijn duistere verleden van huurmoorden achter zich te laten om een pas ontdekte liefde voor acteren na te jagen. 

In slechts twee seizoenen heeft BARRY een ongelooflijke dertig Emmynominaties vergaard, evenals zes Emmy overwinningen, waaronder acteerprijzen voor zowel Hader als Henry Winkler die Barry’s acteerleraar Gene Cousineau vertolkt.

Nu is er een nieuwe BARRY Seizoen 3 trailer vrijgegeven door HBO. In de trailer is te zien hoe Barry nog steeds worstelt met zijn beslissingen als huurmoordenaar en wat hij moet doen om vergeving te krijgen van Cousineau. 

Het toont ook Anthony Carrigan’s NoHo Hank die Barry probeert te voorzien van advies en Stephen Root’s Monroe Funches die alles doet wat nodig is om ondergedoken te blijven. 

De serie is terug op 24 april en beschikbaar voor streaming op HBO Max.

Barry Seizoen 3 Trailer

BARRY Seizoen 3 is geschreven, gemaakt door Bill Hader en Alec Berg en bestaat uit acht afleveringen die wekelijks zullen verschijnen. 

De titels en aflevering synopsis zijn ook beschikbaar gemaakt voor de eerste helft van het komende seizoen. 

Hoewel de trailer voor BARRY Seizoen 3 behoorlijk spannend is, zullen fans nog even moeten wachten op de release van de serie om erachter te komen hoe elk personage afzonderlijk zal omgaan met de gebeurtenissen van het vorige seizoen.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)