Ghost Rider 1 en 2 Honest Trailer

Ghost Rider 1 en 2: Deze week in Screen Junkies ‘Honest Trailers serie kijkt terug naar zijn nieuwste doel te nemen, 2007’s Ghost Rider en 2012’s Ghost Rider: Spirit of Vengeance. Deze twee voertuigen van Nicolas Cages lijken misschien vreemde keuzes om zo lang na hun release te bespotten, maar het waren kritische flops die een cultreputatie hebben verdiend. 

Terwijl de eerste film een pre-MCU release was geregisseerd door Mark Steven Johnson (regisseur van de veel bekritiseerde Daredevil film), werd Vengeance uitgebracht vlak na de eerste Captain America en Thor films, waardoor zijn fouten misschien nog scherper in beeld werden gebracht bij het publiek.

Nu heeft Screen Junkies de laatste eerlijke trailer vrijgegeven, die beide Ghost Rider films aanpakt. 

De trailer vermijdt elk gesprek over Cage’s griezelige, blijkbaar niet-CGI abs in de eerste film, maar het maakt wel een maaltijd van zijn oeuvre, met behulp van de titels van zijn (meestal straight-to-VOD) filmografie om de plots van de twee minder-dan-superheld films samen te vatten. 

Het heeft ook plezier met de dubieuze keuzes van de regisseurs, de wisselende cast van overgekwalificeerde acteurs, en de betrouwbare maffe rollen van Cage als Johnny Blaze. De hilarische video staat hieronder:

Ghost Rider 1 en 2 trailer

The Epic Voice Guy heeft in ieder geval één punt in het voordeel van de films. Het feit dat ze “luid, leuk, en nauwelijks zinvol,” maakt ze eigenlijk perfect als stripboek adaptaties, zoals de meeste strips zijn geliefd voor het zijn precies die dingen. 

Hun kille ontvangst zorgde er echter voor dat de duivelse motorrijder aan de kant zou worden geschoven in de eerste films van de MCU, maar dat heeft de geruchten dat Cage zou kunnen verschijnen in Doctor Strange 2 niet tegengehouden. 

Een alternatieve versie van Ghost Rider is verschenen in Agents of S.H.I.E.L.D., dus het is niet ondenkbaar dat een versie van het personage opnieuw zou kunnen rijden in de toekomst van de MCU.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)