The Flight Attendant seizoen 2 trailer onthult Sharon Stone’s nieuwe personage

Een nieuwe trailer voor het aankomende tweede seizoen van The Flight Attendant toont een uitgebreid mysterie en de turbulente komst van Sharon Stone naar de serie. Na een zeer geprezen première seizoen, met inbegrip van Emmynominaties voor sterren Kaley Cuoco en Rosie Perez, keert de HBO Max show terug op 21 april met de eerste twee afleveringen. 

Cassie Bowden (Cuoco in haar vervolgproject op de ongelooflijk succesvolle Big Bang Theory) vindt zichzelf nuchter, dating, en werkt ijverig als een aanwinst voor de CIA. Maar de dingen blijven niet lang stabiel, en problemen vliegen op haar pad, eerder vroeger dan later.

The Flight Attendant Seizoen 2 Sharon Stone

Vorige maand gaf HBO Max een teaser trailer vrij van The Flight Attendant seizoen 2, waarin al een tipje van de sluier werd opgelicht, maar de laatste volledige trailer heeft duidelijk gemaakt welke vorm Cassie’s verhaal gaat aannemen. 

Bekende gezichten duiken op, waaronder Zosia Mamet (Girls) als Cassie’s al te ondersteunende beste vriendin Ani en Perez die terugkeert als haar collega Megan, die onderdeel is geworden van een gevaarlijke samenzwering. 

Maar belangrijker voor de ontwikkeling van de heldin en mogelijk haar nuchterheid is de verschijning van haar vervreemde moeder Lisa, gespeeld door schermlegende Sharon Stone.

In de loop van het eerste seizoen van The Flight Attendant, werd Cassie’s relatie met haar broer Davey (gespeeld door Grey’s Anatomy ster T.R. Knight) uitgediept. 

Het grootste twistpunt, afgezien van hoe haar ongezonde levensstijl een echte relatie met haar nichtjes onhoudbaar maakte, was hoe verschillend Cassie en Davey zich hun overleden vader herinnerden. 

In het reine komen met haar vaders eigen nalatige behandeling en verslaving was een enorme doorbraak voor de hoofdpersoon, maar haar dynamiek met haar moeder werd niet echt aangestipt in het proces. 

De nieuwe trailer, die je hieronder kunt bekijken, suggereert dat dat gaat veranderen.

De trailer opent met een positieve noot, met Cassie die verklaart dat ze op een goede plek is en wordt toegejuicht door vrienden en collega’s omdat ze zowel haar appartement als haar carrière op orde heeft na de neerwaartse spiraal van vorig seizoen. 

Maar het publiek slaakt nog geen zucht van verlichting voordat de situatie weer uit de hand lijkt te lopen. Ani onthult haar CSI-status aan Ani en Max (Deniz Akdeniz) en tot overmaat van ramp denkt ze dat iemand zich voordoet als haar imitator en haar beschuldigt van de zoveelste moord. 

Als externe explosies nog niet genoeg zijn, moet ze letterlijk de strijd aangaan met haar interne demonen en een nieuwe ronde van impulsief gedrag zien af te wenden.

The Flight Attendant Seizoen 2 Trailer Sharon Stone

The Flight Attendant sluit af met een verrassingsbezoek aan de moeder van Cassie en Davey. 

Wanneer de deur openzwaait en Sharon Stone in al haar glorie onthult, is het duidelijk dat dit een dynamiek is die de nieuwe status quo van de heldin zal maken of breken. 

Welke kant het ook op gaat, Cuoco en Stone zullen genoeg sappig materiaal hebben om in te duiken dat het publiek hongerig zal maken naar meer wanneer de serie terugkeert op 21 april. 

Na de première van twee afleveringen die week, zal The Flight Attendant seizoen 2 met Sharon Stone elke donderdag een nieuwe aflevering op HBO Max uitbrengen.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)