Netflix Deze hartverwarmende nieuwe originele film heeft een perfecte score op Rotten Tomatoes

Netflix Film Origineel: De opname van de beste vriend van de mens in een film is op zichzelf geen garantie voor succes of ratingsuperioriteit. Maar zoals het geval van Netflix’s originele drama Rescued by Ruby laat zien, een hartverwarmend verhaal gebouwd rond een harige, schattige goede jongen is vaak meer dan genoeg om mensen aan het kijken te krijgen.

Op het moment van dit schrijven heeft de onlangs uitgebrachte film van Netflix met Grant Gustin en Scott Wolf een perfecte score van 100 procent op Rotten Tomatoes. Dat is aan de kant van de critici, terwijl de publieksscore bijna even hoog is (90 procent).

Is de Netflix film Rescued by Ruby een waargebeurd verhaal?

Over Rescued by Ruby, het is gebaseerd op de korte verhalen Ruby: A Dogwink Story en Dogwink Ruby van Squire Rushnell en Louise DuArt en gebaseerd op een waargebeud verhaal.

Staatstrooper Dan (Grant Gustin) droomt ervan om zich aan te sluiten bij het K-9 Search & Rescue-team, maar niemand wil hem de kans geven, luidt de samenvatting van de streamer.

Shelter hond Ruby droomt ervan om een thuis te hebben, maar heeft bijna geen hoop meer.

Wanneer het lot Dan en Ruby samenbrengt, is het hun onwankelbare band die hen helpt hun zwaarste uitdaging tot nu toe aan te gaan.

De film, van regisseur Katt Shea, heeft een beetje het gevoel van een Hallmark film. Niet dat dit als een minachting bedoeld is. 

Netflix is er natuurlijk op uit abonnees te werven en te behouden, en daar zijn allerlei soorten inhoud voor nodig. 

Dat omvat alles van lowbrow komedies tot Koreaans-talige drama’s, reality shows, en prestige titels zoals Bridgerton.

Over Rescued by Ruby, het is gebaseerd op de korte verhalen Ruby: A Dogwink Story en Dogwink Ruby van Squire Rushnell en Louise DuArt.

Netflix Film Rescued By Ruby Trailer

Rotten Tomatoes en IMDB beoordelingen

Op IMDb heeft de film momenteel een sterke van 7.2/10 rating (gebaseerd op 4.100 ratings op dit moment). 

Zoals opgemerkt, zijn de waarderingen op Rotten Tomatoes op dit moment ook zo hoog. 

Critici zijn bijna unaniem lovend over de film op de recensie website. 

Rachel LaBonte van Screen Rant merkte op: "Rescued by Ruby is niet echt een perfecte of diepe film, maar het zal zeker een glimlach en een traan ontlokken bij iedereen die wel eens met een eigen hond heeft geknuffeld."

Danielle Solzman van Solzy at the Movies: Als je een hondenliefhebber bent, zou Rescued by Ruby op je kijklijst moeten staan. Het is een Hallmark-achtige film, dus zorg ervoor dat je een doos Kleenex in de buurt hebt.

Jennifer Borget Common Sense Media: Rescued by Ruby is een inspirerend verhaal dat de harten van de kijkers streelt en de underdogs aanmoedigt.

Meer Netflix-berichtgeving: Voor meer Netflix-nieuws, bekijk onze berichten van de nieuwe Netflix films en series.

Volg ons op facebook klik hier

Volg ons via de website klik hier

Netflix Film Rescued By Ruby De Kijkers

Had ik dertien jaar geleden al maar geweten dat als ik tranen wilde zien van mijn lief, ik gewoon een flinterdunne film over een reddingshond had moeten opzetten. Anderhalf uur stofjes in zijn oog. Voor de anderen: Rescued by Ruby op Netflix is ideaal voor 1 slaapcyclus van 90’.

Xavier Taveirne

Zalige film toch... Samen met mijn vrouwtje naar gekeken op ons weekendje weg met de mobilhome.. Er zaten ook stofjes in haar oog

Gunter De Pauw

Ik heb het zondag gezien.. het was zo goed.. mijn 3-jarige en oma keek ernaar met ons en het hield zijn aandacht vast

Princess of Whales, friends call me Deb

Ik had nooit gedacht dat het zo goed zou zijn. Mijn kleine kinderen zijn hier dit weekend, bedankt voor het goede idee.

PC

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)