Netflix kondigt Anime serie Vampire in the garden aan Bekijk nu de trailer

Netflix heeft een nieuwe anime-serie aangekondigd van Wit Studio (“Attack on Titan”) waarin de noodlottige ontmoeting van een mens en de vampierkoningin de wereld kan veranderen. “Vampire in the Garden”, die op 16 mei in première gaat, speelt zich af in een tijd waarin de mensheid zijn strijd met de vampiers heeft verloren, en daarmee ook het grootste deel van wat ze hun thuis noemden. Maar een kleine groep overlevenden maakte een muur van licht in een kleine stad om hen te beschermen en hen een plaats te geven om in vrede te leven.

Netflix Vampire In The Garden

In dit stadje woont Momo ze heeft een onderdrukt leven maar wil toch samenleven met de vijand, de vampieren. Fine, de vampierkoningin, hield ooit van de mensen en verdween van het slagveld. Terwijl de oorlog door de mensenstad raast, hebben de twee een noodlottige ontmoeting.

Er was eens een tijd dat mensen en vampiers in harmonie leefden op een plek genaamd het Paradijs. Dit is het verhaal van een jong meisje en een vampier op een reis om het paradijs te vinden.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)