The Sea Beast Juli datum aangekondigd voor CG animatie van Moana’s Chris Williams

The Sea Beast: Ver terug in 2018 kondigden we aan dat Netflix de CG geanimeerde speelfilm The Sea Beast (oorspronkelijk genaamd Jacob and the Sea Beast) zou produceren voor release in 2022. Welnu, we hebben nu de eerste teaser, evenals een releasedatum van 8 juli. Het script is geschreven door Academy Award® winnende filmmaker Chris Williams (Moana, Big Hero 6, Bolt) en zal ook zijn regiedebuut worden.

De film vertelt het epische verhaal van een charmante zeevaarder die naar onbekende wateren vaart en in een zeemonster een onwaarschijnlijke bondgenoot ontdekt.

The Sea Beast Netflix Animatie

In een tijdperk waarin angstaanjagende beesten over de zeeën zwierven, waren monsterjagers gevierde helden en niemand was zo geliefd als de grote Jacob Holland (Karl Urban). 

Maar wanneer de jonge Maisie Brumble (Zaris-Angel Hator) aan boord van zijn legendarische schip gaat, wordt hij opgezadeld met een onverwachte bondgenoot.

Samen beginnen ze aan een epische reis naar onbekende wateren en schrijven geschiedenis. Van de met een Academy Award bekroonde filmmaker Chris Williams, neemt “The Sea Beast” ons mee naar waar de kaart eindigt, en het echte avontuur begint.

In de film schitteren de stemacteurs Karl Urban, Zaris-Angel Hator, Jared Harris, Marianne Jean-Baptiste, Dan Stevens en Kathy Burke. Je kunt de teaser hieronder bekijken en blijf scrollen om te zien wat regisseur Chris Williams te zeggen heeft over zijn project.

Jacob and the Sea Beast is het soort verhaal dat ik altijd al heb willen maken. Het is een avontuurlijk verhaal waarin de held de bekende wereld verlaat en zich in onbekende wateren waagt.

Het blijkt dat ik hetzelfde doe. Ik ben dankbaar voor de kansen die mijn voormalige creatieve thuis me heeft geboden en ik ben opgewonden om een sprong in een nieuwe omgeving te maken.

Ik voel een geweldige energie bij Netflix, waar ongelooflijk getalenteerde kunstenaars met een grote verscheidenheid aan achtergronden samenkomen om iets nieuws op te bouwen.

Chris Williams!

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)