Netflix kondigt Choose Love aan, hun eerste interactieve Rom-Com film

Netflix heeft de cast en verhaal details aangekondigd voor hun eerste interactieve romantische komedie film “Choose Love”. De film speelt zich af in een opnamestudio en volgt Cami Conway (Laura Marano) die het allemaal heeft. Ze heeft de baan die ze wil als opnametechnicus en is op weg naar een verloving, huwelijk en kinderen met haar geweldige vriend, Paul (Scott Michael Foster).

Netflix Choose Love

En toch heeft ze het gevoel dat er iets ontbreekt. Is het gewoon FOMO (fear of missing out) en de angst voor een verbintenis die daarmee gepaard gaat? Of mist ze eigenlijk een nog betere carrière, misschien de lang opgegeven zangcarrière waar ze ooit van droomde?

En is Paul de liefde van haar leven? Wat als het Rex Galier (Avan Jogia) is, de sexy Britse rockster, die haar studio binnenwandelt en onbedwingbaar smoorverliefd wordt?

Of zou het Jack Menna (Jordi Webber) kunnen zijn, haar eerste liefde, “the one that got away”, de idealistische wereldreiziger, die naar huis terugkeert en klaar is om hun jeugdige passie nieuw leven in te blazen?

Cami staat voor een caleidoscoop van verleidelijke maar moeilijke keuzes: van ernstige ethische dilemma’s tot het frivole “Waarheid of Durven.” Wat ze kiest hangt helemaal van jou, de kijker, af. Maar wees voorzichtig! Het loopt niet altijd zoals je denkt!

In de film spelen Laura Marano (“The Royal Treatment”, “The Perfect Date”), Avan Jogia (“Resident Evil: Welcome to Raccoon City”, “Zombieland: Double Tap”), Scott Michael Foster (“You”, “Crazy Ex-Girlfriend”), en Jordi Webber (“Head High”, “Power Rangers Ninja Steel”) de hoofdrollen.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)