Shining Girls Trailer Elisabeth Moss jaagt op moordenaar in mysterieuze thriller

Apple TV+ heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende tijdbiedende misdaadserie Shining Girls, met in de hoofdrollen Elisabeth Moss, Wagner Moura en Jamie Bell.

Apple TV+ onthult een nieuwe trailer voor de aankomende misdaadthrillerserie Shining Girls. In de hoofdrol is Emmy-winnares Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale) te zien. De serie draait om een journaliste uit Chicago, Kirby Mazrachi, die worstelt met een brute aanval die haar jaren eerder werd aangedaan. Geconfronteerd met een moord die gelijkenissen vertoont met haar eigen aanval, werkt Mazrachi samen met misdaadverslaggever Dan Velazquez (Wagner Moura) in de hoop de identiteit van de moordenaar voor eens en voor altijd te achterhalen.

Shining Girls

In de nieuwe trailer, uitgebracht door Apple TV+, wordt duidelijk dat de gebeurtenissen van Mazrachi’s aanranding haar blijven achtervolgen. 

Ze moet zien om te gaan met een constant veranderende realiteit waarin de gezichten van haar eigen vrienden en huisdieren steeds lijken te veranderen, en de sinistere tijdbuigende aard van Mazrachi’s aanvaller wordt langzaam duidelijk. 

Mazrachi raakt er steeds meer van overtuigd dat ze al sinds haar kindertijd wordt gestalkt door hetzelfde leeftijdloze individu. Bekijk de trailer hieronder:

Shining Girls Trailer

Shining Girls, gebaseerd op de bestseller van Lauren Beukes, is bewerkt voor het kleine scherm door showrunner Silka Luisa. 

Het duol is ook uitvoerend producent van de acht afleveringen tellende serie naast Hollywood A-lister Leonardo DiCaprio, Moss en enkele anderen. 

De cast wordt gecompleteerd met Moss en Moura door Jamie Bell (Billy Elliot), Phillipa Soo (Hamilton), en Amy Brenneman (The Leftovers). 

Moss speelt niet alleen de hoofdrol en is uitvoerend producent, maar regisseert ook twee afleveringen van de serie. Shining Girls gaat op 29 april in première op Apple TV+. 

Op die dag verschijnen er drie afleveringen, waarna de volgende afleveringen één voor één op vrijdag worden uitgebracht.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Shining Girls Trailer Elisabeth Moss jaagt op moordenaar in mysterieuze thriller

Apple TV+ heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende tijdbiedende misdaadserie Shining Girls, met in de hoofdrollen Elisabeth Moss, Wagner Moura en Jamie Bell.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)