Disney en Pixar delen een nieuwe trailer voor Lightyear, de geanimeerde spin-off van Toy Story met Chris Evans in de hoofdrol als de stem van Buzz Lightyear.

Lightyear Trailer geeft nieuwe kijk op Chris Evans Toy Story Spinoff

Disney en Pixar geven een nieuwe kijk op Lightyear in een nieuwe trailer. Lightyear is een spin-off van de Toy Story-franchise, die begon in 1995 met het recentste deel, Toy Story 4, uitgebracht in 2019. De Toy Story-franchise richt zich op sentient speelgoed, waar mensen zich niet bewust van zijn, dat tegenslagen overwint in hun missie om geluk te brengen aan hun eigenaars. 

Lightyear Spinoff Toy Story

De serie bevat veel herkenbare personages, zoals Woody, Bo Peep, Mr. Potato Head, Rex en Buzz Lightyear. Buzz, een Space Ranger die in de films werd ingesproken door Tim Allen, was te zien in een spin-offserie, Buzz Lightyear of Star Command, waarin Patrick Warburton de stem van het personage vertolkte. 

Die serie liep twee seizoenen en belichtte Buzz’s avonturen met Star Command tegen de kwaadaardige Keizer Zurg.

Nu zal Buzz in Lightyear te zien zijn in zijn eerste solofilm die wegstapt van het speelgoed uit Toy Story en zich meer richt op zijn avonturen als Space Ranger, net als in de televisieserie. 

Lightyear is geregisseerd door Angus MacLane, die eerder Finding Dory mee regisseerde, en heeft een script van Pete Docter, die aan verschillende Pixar-films heeft gewerkt, waaronder Toy Story, Wall-E, Monsters Inc. en Up. 

In de film zal Chris Evans de rol van Buzz Lightyear op zich nemen, samen met zijn castgenoten Taika Waititi, Keke Palmer, James Brolin, Uzo Aduba en Efren Ramirez.

Disney deelde een nieuwe trailer voor Lightyear op Twitter die zich richt op Buzz’s missie en zelfs zijn relatie met zijn persoonlijke metgezel robot, Sox. 

Net als eerdere trailers maakt de nieuwe preview gebruik van David Bowie’s Starman voor een groot effect als Buzz uitlegt dat ze een jaar lang zijn gestrand op een planeet. 

Naarmate de trailer vordert, wordt de nadruk gelegd op de actie, terwijl ook Sox wordt geïntroduceerd, het piepkleine katje dat voor luchtigheid zorgt op intense momenten. Bekijk de nieuwe trailer voor Lightyear hieronder:

Disney en Pixar staan bekend om het vertellen van emotionele verhalen door een unieke bril, zoals hun nieuwste film Turning Red, die een allegorisch verhaal is over de puberteit. 

Pixars aparte stijl van filmmaken is volledig te zien in Lightyear, dat de trend van emotionele en onderhoudende animatie van de studio lijkt voort te zetten. 

Lightyear haalde kortgeleden ook de krantenkoppen toen werd gezegd dat de film weer een kus van hetzelfde geslacht zou bevatten, waardoor de eerdere Disney-censuur in familie entertainment zou worden versoepeld.

Zoals bij elk Disney animatieproject, zal er ook speelgoed en merchandising zijn, en Lightyear is niet anders. Sommige van de speelgoedartikelen voor Lightyear hebben zelfs een betere kijk gegeven op schepen en personages uit de film. 

Lightyear draait op 17 juni in de bioscoop, en geeft het publiek de kans om Buzz te zien in de wereld waarvan hij altijd dacht dat hij er vandaan kwam in de Toy Story films. 

Maar omdat de trailers voor Lightyear meer een plagertje waren, valt er nog genoeg te ontdekken voor het publiek wanneer de film in de bioscoop komt.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)