Creed 3 heeft nu al een groot voordeel ten opzichte van de eerste twee films

Michael B. Jordan's Creed 3 heeft al één groot voordeel ten opzichte van de eerste twee films, want de schurk van Jonathan Majors zou een groot verschil kunnen maken.

Er is al één groot voordeel in het voordeel van Creed 3, want de schurk van Jonathan Majors is een stapje hoger dan in de eerste twee films. Michael B. Jordan is de afgelopen jaren het nieuwe gezicht van de Rocky-franchise geworden dankzij de Creed sequels reboot. De eerste twee films waren een hit bij het publiek en critici en aan de kassa’s, waardoor Warner Bros. zeker een derde deel zou maken. 

Creed 3 wordt om enkele redenen hoog verwacht in de aanloop naar de release in 2022, maar het vervolg zal ook anders zijn dan zijn voorgangers. Op een bepaalde manier kan dat een voordeel zijn.

Creed 3

Creed 3 bevat nog steeds veel bekende elementen, zoals Michael B. Jordan als Adonis Creed en Tessa Thompson als zijn vrouw Bianca. 

Michael B. Jordan heeft echter ook een dubbele taak als hij achter de camera stapt om te regisseren, nadat Ryan Coogler en Steven Caple Jr. de teugels van de vorige delen in handen namen. 

Een van de grootste verschillen voor de camera is de verwachte afwezigheid van Sylvester Stallone als Rocky. 

Hij heeft eerder gezegd dat hij klaar is met de Rocky franchise na Creed II. 

Hoewel het daardoor nog maar de vraag is of Creed 3 kan tippen aan de eerste twee films, heeft de schurk een geheim wapen in handen.

De grootste nieuwe toevoeging aan de cast van Creed 3 is Jonathan Majors. 

De rijzende ster in Hollywood kreeg de rol toen hij net klaar was met het leiden van HBO’s Lovecraft Country en Spike Lee’s Da 5 Bloods en voordat hij zijn Marvel Cinematic Universe-debuut maakte als Kang de Veroveraar in Loki. 

De verschillende rollen van Jonathan Majors hebben duidelijk gemaakt dat hij een fenomenaal acteertalent is. Wie zijn werk in de deze projecten, of zelfs The Last Black Man in San Francisco en The Harder They Fall bekijkt, zal merken hoe goed hij is als acteur, ongeacht de rol. 

Dit is belangrijk voor Creed 3, want Jonathan Major speelt de schurk en kan het vervolg een echt goede vijand voor Adonis geven, iets waar de eerste twee films moeite mee hadden.

Creed 3 heeft nu al een groot voordeel ten opzichte van de eerste twee films 02

De eerste twee Creed-films bruikbare schurken hadden, had geen van beide films een tegenstander die echt kon tippen aan de hoofdrolspeler van Michael B. Jordan. 

In tegenstelling tot de meeste Rocky-films, die goed gedefinieerde menselijke schurken hadden, is de belangrijkste vijand die Adonis in de eerste twee Creed-films heeft bestreden, zichzelf en zijn vaders nalatenschap. 

De eerste Creed gebruikte “Pretty” Ricky Conlan als zijn primaire tegenstander, maar de film besteedde niet veel tijd aan het opzetten van hem als een tegenstander. 

In plaats daarvan richtte Coogler zich op het opbouwen van de relatie tussen Adonis en Rocky en maakte hij het gevecht om de titel tot de grote uitdaging. 

Het werkte voor de film, ook al resulteerde het in een zwak schurkenpersonage. Creed II legde meer de nadruk op de schurk door de zoon van Ivan Drago, Viktor, Adonis uit te laten dagen. 

Hij bleek een enorme fysieke bedreiging te zijn, maar Ivan’s verhaal had meer aandacht dan dat van zijn zoon, die uiteindelijk meer een symbool was dan een volledig uitgewerkt personage.

In beide gevallen, de vorige Creed films cast echte vechters Tony Bellew en Florian Munteanu in plaats van professionele acteurs. 

Creed 3 met Jonathan Majors als zijn schurk gaat in de compleet tegenovergestelde richting. 

Hij is misschien niet de getrainde vechter die Bellew en Munteanu zijn, maar hij is wel een getrainde acteur. 

Dit betekent dat Majors’ schurk de eerste vijand in de franchise zou kunnen zijn die Jordan’s prestatie echt kan uitdagen, evenals Adonis in de ring. 

Als de film er alles aan doet om Jonathan Majors te laten schitteren en zijn personage uit te diepen, zou Creed 3 de trilogie kunnen afsluiten met zijn beste schurk.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)