Only Murders in the Building seizoen 2 trailer introduceert Amy Schumer

Hulu geeft een trailer vrij voor Only Murders in the Building seizoen 2, teasing nieuwe personages en een nieuw mysterie maar dezelfde leuke humor als voorheen.

Een Only Murders in the Building seizoen 2 trailer is vrijgegeven. De serie volgt drie vreemden gespeeld door Steve Martin, Martin Short, en Selena Gomez die in hetzelfde appartementencomplex wonen en toevallig geobsedeerd zijn door true-crime podcasts. Na een mysterieuze moord in hun eigen appartement, besluiten de drie samen te werken om de zaak te onderzoeken en hun eigen podcast te maken die het verhaal optekent.

Only Murders In The Building Seizoen 2

Only Murders In The Building  was een hit toen het in première ging op Hulu op 31 augustus 2021, en werd geprezen door critici, waar het vervolgens genomineerd werd voor meerdere prijzen.

Het hoofdtrio is zo’n cultureel fenomeen geworden dat ze zelfs werden overwogen als de gastheer voor de 94e Academy Awards. In september 2021 werd de serie vernieuwd voor seizoen 2, waarbij de finale van seizoen 1 eindigde met een grote cliffhanger waarin de hoofdpersonen werden gearresteerd.

Hulu heeft een trailer vrijgegeven voor Only Murders in the Building seizoen 2. In de trailer is te zien hoe het trio een nieuwe podcast opneemt voor hun kijkers. 

De trailer gaat verder met het verhaal aan het einde van seizoen 1 waar ze werden ingelijst voor moord in het gebouw. De trailer is kort, maar bevat dezelfde leuke grappen tussen de hoofdpersonages, en biedt een blik op de nieuwe personages, gespeeld door Amy Schumer en Cara Delevingne, die zijn toegetreden tot seizoen 2. Bekijk de trailer hieronder:

Trailer Only Murders In The Building Seizoen 2 Trailer

Terwijl Only Murders in the Building seizoen 1 aan het einde van de zomer in première ging en doorliep tot in de herfst, heeft Hulu nu veel vertrouwen in de serie.

Omdat het een van hun grote zomerprogramma’s zal zijn.

Alleen Murders in the Building seizoen 2 is ingesteld om in première te gaan op 28 juni 2022.

Het is een van de vele spraakmakende series die in juni in première gaan, waarin ook het derde seizoen van The Boys, Love, Victor, en Umbrella Academy debuteert.

Met het hele eerste seizoen beschikbaar om te bingen, is het mogelijk dat de serie is gegroeid in kijkers, wat zou kunnen leiden tot een grote bump voor seizoen 2.

Murders in the Building seizoen 2 zou groter kunnen worden omdat naast Schumer en Delevingne, heeft de serie ook Shirley McClaine gecast, en Nathan Lane, die zijn rol als Teddy zal hernemen.

Het is misschien nog te vroeg om aan seizoen 3 te denken, maar gezien de populariteit van de serie is het aannemelijk dat de makers er over nadenken en wellicht de basis leggen zoals ze dat in het vorige seizoen hebben gedaan. Met nog maar drie maanden te gaan voor de première, zullen er waarschijnlijk meer trailers verschijnen die meer van het mysterie dat komen gaat teasen.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)