Na maanden van filmen en jaren van ontwikkeling gaat de DCEU-film Batgirl eindelijk de laatste week van de productie in, zegt hoofdrolspeelster Leslie Grace.

Batgirl is in de laatste week van de opnames, bevestigt Leslie Grace

Leslie Grace bevestigt dat haar DCEU-film Batgirl de laatste week van de opnames ingaat. Een film rond Barbara Gordon, aka Batgirl, is al jaren in de maak, met nu controversiële schepper Joss Whedon die in eerste instantie in 2017 werd bevestigd om de film te schrijven en te regisseren. Sindsdien is Batgirl in andere handen overgegaan en zal nu worden geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah (Bad Boys for Life). 

Christina Hodson, de scenarioschrijver achter andere DCEU-films als Birds of Prey en The Flash, heeft het script geschreven. Plot details worden nog steeds onder de pet gehouden, maar Batgirl zal naar verwachting later dit jaar debuteren op HBO Max.

Batgirl

Warner Bros. had een lange lijst met kanshebbers voor de rol van Barbara, maar uiteindelijk was het In the Heights-break Grace die de rol inpikte. 

Batgirl is haar DCEU-debuut, en ze zal worden vergezeld door franchise alums J.K. Simmons en Michael Keaton, die hun rollen van commissaris Jim Gordon en Bruce Wayne/Batman, hernemen. 

In Batgirl is ook Brendan Fraser te zien als de schurk Firefly; alhoewel dit zijn eerste officiële uitstapje in de DCEU is, is Fraser ook een van de hoofdsterren in de DC-serie Doom Patrol.

De productie van Batgirl begon al in november, en lijkt nu op zijn einde te lopen. Op zondag, Grace postte een reeks van achter de schermen foto’s ter ere van de laatste week van het filmen aan de gang. 

Hoewel fans het moeilijk zullen vinden om meer foto’s van Grace als Barbara te vinden, kunnen ze wel haar huidige kapsel zien (dat waarschijnlijk ook dat van Barbara is) en haar lieve woorden lezen. Bekijk de post hieronder.

Na vier maanden hard werken nadert Batgirl eindelijk een belangrijke mijlpaal met de voltooiing van de hoofdopnamen. 

HBO Max heeft nog geen officiële datum vastgesteld voor de release van Batgirl, maar er zijn hints geweest dat de film in december zal verschijnen. 

Ervan uitgaande dat de postproductie soepel verloopt, zou die datum nog steeds kunnen gelden. 

Echter, zoals kortgeleden gezien met Aquaman and the Lost Kingdom, die net verschoof van december 2022 naar maart 2023, kunnen regisseurs uiteindelijk meer tijd willen om hun film perfect te maken. 

Daarom zou Batgirl misschien een klein beetje naar achteren kunnen worden geschoven.

Hoe dan ook, Grace en de rest van het creatieve team kunnen deze laatste week in gaan in de wetenschap dat ze op weg zijn naar de release. 

Fans wachten al jaren op een echte Batgirl-film, en het is goed om te weten dat er een is die binnenkort het einde van de opnames bereikt. 

Zodra de productie officieel is afgerond, kan er nieuwe informatie over de film worden onthuld, zoals plotdetails of aankondigingen van casting. 

Het wordt vanaf nu alleen maar spannender voor Batgirl.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)