Fast and Furious 10 ster Tyrese Gibson reageert eerste keer op gelezen script

Roman Pearce acteur Tyrese Gibson heeft het script gelezen voor 2023's Fast & Furious 10, en zijn reactie zal fans zeker opwinden en verleiden.

Tyrese Gibson deelt zijn reactie op het script van Fast & Furious 10, en laat doorschemeren dat de fans nog niet klaar zijn voor wat hun te wachten staat. The Fast & Furious franchise heeft alle verwachtingen overtroffen in de meer dan 20 jaar dat het nu op het witte doek te zien is, maar het einde is nu officieel in zicht. Na de kaskraker F9 van vorig jaar is de serie van plan af te sluiten met een tweedelig avontuur. 

Justin Lin keert terug om de laatste films te regisseren, met Fast & Furious 10 momenteel ingesteld op première in mei 2023. Met die datum in het achterhoofd, zou de productie binnenkort beginnen.

Fast and Furious 10 ster Tyrese Gibson

Plot details voor Fast & Furious 10 worden nog steeds strak geheim gehouden, maar nadat F9 kort in de ruimtevaart dook, lijkt het erop dat er geen grenzen zijn aan waar de hoge actie franchise heen kan gaan. 

Een groot deel van de Fast & Furious familie zal terugkeren voor deze aflevering, met Vin Diesel opnieuw aan het hoofd van de groep met Michelle Rodriguez, Nathalie Emmanuel, Ludacris, en Gibson. 

Fast & Furious 10 heeft al een paar spannende nieuwkomers toegevoegd: Daniela Melchior (The Suicide Squad) en Jason Momoa, die de schurk zal spelen.

Fast & Furious 10 lijkt echt de start van de productie te naderen, want nu zijn de sterren het script aan het lezen. 

Gibson, die Roman Pearce speelt in de franchise, deelde zijn reactie op het script van de film op sociale media. 

Vergezeld van een foto van hemzelf, Diesel en Ludacris, bevestigde Gibson dat hij net klaar was met het lezen van het script en schreef, “We zijn officieel bezig met wat andere shit…” Die extra puntjes zijn zeker verleidelijk.

Met Fast & Furious, een franchise die al bekend staat om zijn neiging om groter en groter te gaan met elke aflevering, lijkt het zo goed als zeker dat de laatste twee films een epische explosie van wilde auto stunts en Wereld eindigende inzet zal zijn.

 Gibson’s opmerkingen, alhoewel ze absoluut niets weggeven over het verhaal, suggereren zeker dat Fast & Furious 10 de franchise op een of andere manier naar een gloednieuwe plek zal brengen. 

De ruimte leek lange tijd het definitieve eindpunt voor de serie. F9 heeft dat nog maar net aangestipt, dus misschien gaat Fast & Furious 10 wel helemaal de ruimte in. 

Of misschien worden al die grappen van vorig jaar over een cross-over met Jurassic World wel bewaarheid.

Op dit moment kan alles gebeuren. F9 liet niet veel meer los dan een post-credits stinger die leek te wijzen in de richting van Hobbs & Shaw 2 in plaats van Fast & Furious 10. 

Aangezien deze film wordt gepositioneerd als het begin van het einde, kun je ervan uitgaan dat bekende gezichten terugkomen en dat er veel wordt teruggeblikt op alles wat daarvoor kwam. 

Het enige dat tot nu toe zeker lijkt, is dat de sterren enthousiast zijn over wat in het verschiet ligt, dus de fans mogen gerust ook enthousiast worden. Dit gaat een wilde rit worden.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)